Weer en andere berichten

Deze paarden worden bijgevoerd, maar misschien is dat ook omdat de wei te klein is, ik heb geen idee. Ze staan 's morgens lekker te peuzelen met z'n allen.

En dan kom je thuis en dan is er zo'n verschrikkelijk ongeluk gebeurd waar je heel de dag wel mee bezig bent, want je hoort het steeds, het komt voorbij en wat een rare bakfietsen ook, ik had ze nog nooit gezien. De remmen deden het blijkbaar niet, je zal toch maar verantwoordelijk zijn geweest voor die kinderen...

Morgen gaat het regenen zeggen 'ze', dus we ruimden wat op. Gisteren de kapotte tuinstoelen en nog wat andere rommel weggebracht en vandaag wat geveegd en de kussens naar de zolder en de parasol naar binnen, nog een wasje of wat gedaan, want het gaat morgen regenen zeggen 'ze'. De boel is nu echt klaar voor de regen want die komt er zeker aan, als het nog maar een keer ophoudt... want op altijd regen zitten we nu ook weer niet te wachten.

Ria Donderdag 20 September 2018 at 7:04 pm | | Standaard

vier reacties

Margo

Ja, dat vreselijke ongeluk, dat hield mij ook de hele dag bezig. Die electrische bakfietsen rijden hier ook rond. We moeten gaan afkicken van het mooie weer! 16°, brrrrr!

Margo, - 21-09-’18 00:29
John

Hier heeft het vanochtend vroeg echt enorm geregend en gestormd. Ben benieuwd of dat alles was of slechts een voorproefje.

John, (URL) - 21-09-’18 08:38
Jan K. alias Afanja

Ja, wat een ellende daar in Oss. Onvoorstelbaar!
Wind en regen hebben het hier vandaag ook voor het zeggen, maar af en toe prikt de zon even door een gaatje in de wolken. Helaas de herfst staat nu echt voor de deur.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 21-09-’18 10:45
Sjoerd

Volgens mij komt die begeleidster daar nooit meer overheen.

Sjoerd, (URL) - 21-09-’18 11:36
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.