Mapjes 2

Vandaag de mapjes bomen en Didi. Ik zag gisteren dat ik er beter niet tussenin kan tiepen dan kan je ze allebei tegelijk bekijken, tenminste dat idee had ik, het zal er aan liggen waarop ze bekeken worden.

Didi is een beetje uit haar doen, het zijn ook rare dagen en we hebben nu constant muziek aan wat er anders ook nooit is, die beesten voelen gewoon dat het anders is als anders en zo voel ik me ook, ook al doen we verder niks buitengewoons.

Vandaag is Sil jarig. Ook voor haar zijn het rare tijden waarover later misschien eens wat meer, maar we reden dus niet naar Nijkerk. Zij ging lekker uit eten met haar kinderen vanavond, die daarna ook weer iets te doen hadden.

Morgen is het zaterdag, ik zet het hier maar steeds neer om mezelf er aan te herinneren. Het weekend begint nu weer voor de meeste mensen, al zijn er ook genoeg die gewoon aan het werk zijn, weekend of niet

Ria Vrijdag 28 December 2018 at 6:09 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vijf reacties

Thérèse

Hè gezellig zo die foto’s, vooral die van Didi. Gefeliciteerd met Silvia. Ja, het zijn rare dagen. Ik vraag mij ook steeds af wat voor dag het is.

Thérèse, (URL) - 28-12-’18 22:48
Renesmurf

ja, leuk zeg, op deze manier foto`s kijken. Mooi! En het zijn rare dagen, dat hoort zo.

Renesmurf, (URL) - 28-12-’18 23:33
John

Gefeliciteerd met jullie dochter! Beesten voelen super goed als er iets anders gaat dan anders. Bentley bijvoorbeeld met de zomer en wintertijd. We passen het allemaal maar een beetje voor hem aan. Zelf vind ik het ook wel prettig als het een beetje het zelfde is.

John, (URL) - 29-12-’18 08:03
Sjoerd

Het einde van het jaar vind ik altijd een beetje troosteloos, iedereen wil nu het jaar zo snel mogelijk afsluiten.

Sjoerd, (URL) - 29-12-’18 08:26
Jan K. alias Afanja

Ik raak ook met de dagen in de war met dat gekke kerst zo halverwege de week.
Op je foto’s is het steeds zo lekker zonnig, maar in werkelijkheid is het hier nu de hele dag regenachtig en donker. Ik kijk uit naar een lekker sneeuwwandeling, maar dat zit er voorlopig niet in. De Top2000 moet het weer maar weer even doen vergeten …

Jan K. alias Afanja, (URL) - 29-12-’18 15:43
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.