Blue Velvet

Toen we uit eten gingen en met de nieuwjaarsreceptie had ik mijn Teletubbietrui weer eens aan. Ik heb hem al heel lang de foto is wel van vijf jaar geleden maar het was toen ook dat ik dacht 'nu kan hij wel weer een keer'. 

Speciaal voor de gelegenheid had ik een horloge besteld dat er heel mooi bij zou passen, helaas was dat te laat binnen, maar bij mijn nieuwe trui staat hij ook heel mooi.

 

Ja ik kan er ook niets aan doen hoor een ander koopt nieuwe schoenen of een tas. Schoenen zitten altijd onder de tafel niemand die het ziet en een tas hang je ergens die ziet ook niemand, maar een horloge piept uit je mouwen als je zit te eten, of wat dan ook, hij past ook prachtig bij mijn nieuwe trui! Kleuren komen op de foto niet zo uit de verf.

Lekker gewandeld met Heleen en Anita, die tijdelijk rolstoelgebonden is, dan is het fijn als er iemand is die je even een eindje door de polder wil duwen.

Ria Woensdag 09 Januari 2019 at 7:32 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vijf reacties

aargh

Goed werk, en rolstoelduwen is een prima workout.
Lekker groot horloge, en met echte wijzers. Eigenlijk vind ik dat het mooiste maar ik heb zo’n ding dat stappen telt en hartslag meet en routes opslaat, lelijk maar dat zijn die dingen allemaal.

aargh, (URL) - 09-01-’19 21:27
Renesmurf

Ik hou altijd alles zo lang mogelijk, tot het stuk is en aan vervanging toe. En mensen kijken toch naar wat ze willen zien, zo zijn mensen.

Renesmurf, (URL) - 09-01-’19 23:19
Sjoerd

Mooie stem heeft Bobby Vinton, horloges draag ik niet meer.

Sjoerd, (URL) - 10-01-’19 07:57
Jan K. alias Afanja

“… een horloge piept uit je mouwen als je zit te eten …, “ waar jullie vrouwen al niet op letten. Een horloge hoeft voor mij alleen maar op duidelijke wijze te tonen hoe laat het is. Mijn neutrale klokje past overal bij … ;-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 10-01-’19 15:21
Thérèse

Wat een prachtige trui, Ria.

Thérèse, (URL) - 10-01-’19 22:30
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.