Waterdicht

Regen vanmorgen! 

Lekker ingepakt, jas, regenjas, regenbroek, Adidasjes... ja ik was benieuwd want nog niet echt uitgetest, maar na een rondje Korteweg bleken ze zo waterdicht als wat, regen inclusief wat er van mijn broek afstroomde, niets kwam erdoor. Het zijn echt heerlijke schoenen en ook de zolen slijten niet heel hard, wel iets natuurlijk maar ik loop ook best veel. De rest was ook waterbestendig, ik kwam weer lekker droog thuis.

Vanmiddag een rondje Langeweg de schapen staan nog lekker in de wei, binnenkort komen de lammetjes er weer aan. Wel een geploeter zo door dat lange gras hoor...

Ria Zondag 27 Januari 2019 at 6:57 pm | | Standaard

vier reacties

Renesmurf

Ik draag altijd klompen als ik ergens wandel, of meestal dan, en dan kan je overal doorheen en je voeten blijven altijd droog.

Renesmurf, (URL) - 27-01-’19 22:56
Sjoerd

Ik heb me in het weekend maar een nieuwe jas gekocht, ik had geen enkele jas meer waarmee ik door de regen kon. En er is wat uitgevallen hier in het weekend.

Sjoerd, (URL) - 28-01-’19 08:01
Jan K. alias Afanja

Knap dat je nu al durft te stellen dat de zolen van je nieuwe Adidasjes niet zo hard slijten … ;-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 28-01-’19 11:39
John

Mijn schoenen gaan door het vele lopen ook sneller achteruit dan bij iemand die bijna nooit loopt.

John, (URL) - 29-01-’19 08:35
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.