Barsten

Had ik eigenlijk al verteld dat laatst mijn tablet gevallen was?

Nou bij deze dan. HIj viel uit zijn hoesje, het lag niet eens aan mij Zo'n dingetje met drukkers tegelijk gekocht omdat het erbij hoorde. Precies op de punt met barsten als gevolg, een lelijk gezicht.

Ik informeerde eens wat een eventuele reparatie zou kosten, 'dat is een dure' zei hij gelijk. Het bijkt één van de eersten te zijn waarbij het glas en de achtergrond één geheel is, dus alleen het ruitje valt niet te repareren. Kosten €250.

Hij adviseerde eens bij de verzekering te informeren, wellicht kreeg ik iets vergoed, dus dat deden wij.

E.e.a. valt onder de inboedel en jawel hoor €145 kreeg ik vergoed. Het ruitje heb ik nu geplakt, zodat er geen snippers glas uit kunnen vallen, hij doet het nog gewoon en zo vaak gebruik ik hem niet en ik kijk eens of ik werkelijk nog wel een nieuwe wil, misschien een iets grotere telefoon ooit. Ik ben nu dus aan het sparen, het begin heb ik al.

Vanmiddag een rondje door de storm gewandeld met mijn nieuwe muts, hij zit heerlijk en is niet te warm, want koud is het niet. Ik ben niet opgepakt maar waaide wel bijna van de dijk,  de mensen keken ook niet raar naar me dus het zal wel meevallen.

Ria Zaterdag 09 Februari 2019 at 6:29 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

zes reacties

Renesmurf

Ja, vervelend zulke barsten, misschien wen je er aan.

Renesmurf, (URL) - 09-02-’19 21:51
Francien.

Of ze zijn het van je gewend!!!!
Gewoon een nieuwe tablet kopen. Kijkt toch makkelijker dan de mobiel.

Francien., - 09-02-’19 22:11
John

Ja, hier zitten dat soort ongelukjes ook in de verzekering. Je weet maar nooit en het zijn meestal geen goedkope reparaties.

John, (URL) - 10-02-’19 09:23
Jan K. alias Afanja

Tja, dat kan de beste overkomen. Het is zelfs mij al eens overkomen … Mijn nieuwe iPad Air compleet aan gruzelementen omdat ik hem op dag 2 op de plavuizen in de keuken liet vallen. Gelukkig keerde de verzekering probleemloos uit.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 10-02-’19 12:01
hanscke

Oh, nooit aan gedacht, ik had vorig jaar natuurlijk ook bij de verzekering kunnen informeren voor mijn i-pad. is nu te laat.

hanscke, (URL) - 10-02-’19 14:46
Sjoerd

Daar zou ik ook niet aan gedacht hebben om die bij mijn verzekering op te geven. Maar een gewaarschuwd mens…

Sjoerd, (URL) - 10-02-’19 16:36
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.