Duidelijke taal

Wandelen maakt hongerig en als de dag dan eigenlijk een beetje te lang duurt voordat het avondeten er is, gaat ze eerst een tijdje naar me liggen kijken met een blik van 'zie je niet dat ik honger heb, het is tijd hoor'.

Alsof ze het in wil seinen... HONGER! Ik doe natuurlijk net of ik niets zie want het is nog veel te vroeg hoewel haar maag blijbaar iets anders aangeeft.

En als ze het echt niet meer houdt gaat ze voor me staan met een indringende blik voor zover dat kan met één oog... 'er moet nu echt iets gebeuren anders ga ik dood hoor, ik moet nu ETEN'.

Ria Zondag 10 Februari 2019 at 4:58 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

zes reacties

Truus

De katten van ons doen hetzelfde, ze zitten me aan te kijken met hun priemende oogjes totdat ik toch maar weer toegeef. We hebben vaste voedertijden maar af en toe wordt daar onder dwang van afgeweken.

Truus, - 10-02-’19 18:58
Sjoerd

Mijn katten zijn nog erger, althans een van de twee. Die schreeuwt voor eten als het hem te lang duurt. Als het ‘s morgens niet snel gaat trekt hij de dekens van je af, uiteraard onder voortdurend mauwen… Zo rond half vijf in de ochtend…

Sjoerd, (URL) - 10-02-’19 20:10
Heleen

Heerlijk die Didi.

Heleen, - 10-02-’19 21:18
Jan K. alias Afanja

Mij overkomt dat hooguit af en toe eens met ‘t roodborstje in de tuin.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 10-02-’19 23:38
John

Hahahaha hoe herkenbaar. Bentley doet gewoon het zelfde als hij denkt dat het nu toch echt tijd is.

John, (URL) - 11-02-’19 09:17
Thérèse

Ja, Didi kan geen klok kijken maar honger voelt zij wel.

Thérèse, (URL) - 11-02-’19 23:30
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.