Zombie

Een zombie voelde ik me vandaag. Ik was lekker vroeg gaan slapen, was moe al weet ik niet van wat, want geen breiwerkje, geen tekening, niets... en daar raak je dus versleten van. (Op de foto trekt in de verte de regen weg.)

Toen heb ik denk ik van half twaalf tot half een geslapen en werd wakker. Joop lag nog niet naast me dat gebeurde even later. En toen heb ik nadien geen oog meer dichtgedaan. Dan denk je om half vier 'het zal toch nog wel een uurtje lukken' en om zes uur 'oh als ik nu nog eens een half uurtje weg zou dommelen' maar niets van dat alles. En maar draaien dan weer zus en dan weer zo, versleten stap je dan uit je bed.

En zo voel je je dan ook de rest van de dag met ogen op steeltjes en een hoofd van watten.

Straks mag ik weer en verheug me er nu al op...

Wel lekker gewandeld hoor, mèt muts en wanten, dat nog wel maar dat kan eind van de week ook zonder!

Vanmiddag wandelden we langs de Zonnehoeve, daar lopen de lammetjes altijd erg snel buiten, maar nee het was nog te vroeg. Wel een heerlijk zonnetje.

Ria Maandag 11 Februari 2019 at 6:26 pm | | Standaard

negen reacties

Francien.

Ik dacht dat jij van die wietdruppels neemt voor het kunnen slapen. En als ik om half twee nog niet slaap, sta ik altijd op. Ga dan even een kop thee zetten en beweeg wat voor de bloedsomloop. Na ongeveer 20 minuten weer naar bed. Vaak lukt het dan wel.
Twee keer in de week moeten wij om iets na half zeven op staan. Op maandag Hans, op donderdag ik. Wij brengen dan de kleinkinderen naar school. En de kinderen zijn om kwart over zeven de deur uit.
Dan slik ik de avond ervoor een melatoninepil en lig dan niet zo lang wakker.

Francien., - 11-02-’19 19:23
ria

Nee die waren niet echt voor het niet kunnen slapen, meer voor de spier en gewrichtspijn. Ik neem ze niet meer, had niet echt het idee dat ze hielpen dat is dan weer zo’n manie. Een hele nacht wakker liggen komt niet zo heel vaak voor, meestal een paar uurtjes een paar keer per week dat is nog te doen. Het ligt er ook aan of ik ontspannen ben en er geen rare dingen zijn/gebeuren.

ria, (URL) - 11-02-’19 19:51
Heleen

We hebben ongeveer dezelfde route gelopen en zijn elkaar niet tegengekomen en ik heb jullie ook niet gezien. Bovendien heb ik bijna dezelfde foto’s gemaakt. Het was jammer dat het wat “diezig” was.

Heleen, - 11-02-’19 20:06
ria

Ik was een beetje laat. Heb de dijkhuisjes, langeweg, bommenede en de veerdijk gedaan vanmiddag, was eigenlijk een beetje ver :-( straks naar bed :-D

ria, (URL) - 11-02-’19 20:09
Renesmurf

Als je ligt, dan rust je ook. Je lichaam tenminste wel, en komende nacht zal je vast beter slapen.

Renesmurf, (URL) - 11-02-’19 23:02
Thérèse

Nou, voor vannacht slaap lekker, Ria.

Thérèse, (URL) - 11-02-’19 23:26
Sjoerd

Ik ben ook het hele weekend moe geweest…. gelukkig gaat het nu beter.

Sjoerd, (URL) - 12-02-’19 11:52
Jan K. alias Afanja

Van zo’n nachtje draaien en keren word je niet vrolijk en niet fit. Als ik zo’n nacht heb dat ik mijn draai niet kan vinden – wat gelukkig maar zelden gebeurt – dan ga ik er eerst uit. Nog even zitten met een muziekje wil dan nog wel eens helpen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 12-02-’19 12:02
John

Ik werd vorige week wakker en dacht er toen al aan dat ik ‘s-avonds weer naar bed mocht. Soms heb je van die dagen.

John, (URL) - 13-02-’19 09:19
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.