Valentijn

Eerst natuurlijk even dit, want het is welbijzonder dat ik bloemen krijg. Ik dacht eerst bij de pomp gekregen, maar nee hoor hij had ze echt zelf gekocht. Ach ja, het maakt mij ook allemaal niets uit, al die drukte.

Vanmiddag had Heleen eens zin in een rondje Schraphage dus kwam ze met de auto mijn kant op anders is het te ver voor haar. Het was heerlijk! 

We genoten van het mooie weer en alles wat we zagen, raapten rommel, maakten foto's en wandelden op het gemak want Didi is tenslotte ook geen twintig meer.

Mooie bloemetjes bloeiden er in de dijk voor jullie voor Valentijn!

Ria Donderdag 14 Februari 2019 at 7:26 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

dertien reacties

Ellen

Laat ik nu het zelfde hebben gedaan vandaag. Genoten Met mijn Nordic stokken in de aanslag. Rondje Ouwendorp, buurtschap tegen Garderen aan met boerderijen, weilanden met schapen, koeien, kwekerijen op koude grond. Heerlijke bankjes onderweg om te beppen met bekende die je tegenkomt. Ook volop paarse crocusjes in de berm. Dat was mijn Valentijn genieten. Wat is Nederland toch ook mooi.

Ellen, - 14-02-’19 22:45
ria

Nederland is prachtig maar we moeten er wel voor waken dat het zo blijft ;-)
Ik ken jou nog niet geloof ik Ellen? Leuk dat je reageert!

ria, (URL) - 14-02-’19 22:53
Thérèse

Hiep hiep hiep voor Joop die zelf voor jou bloemen kocht. Het is onzin maar toch leuk.
Heeft Heleen zelf ook een hond? Ik geloof het niet, hè?

Thérèse, (URL) - 15-02-’19 00:36
John

Het is weer heerlijk buiten in de aanwezige zon.

John, (URL) - 15-02-’19 06:11
Francien.

Nou, nou , van mijn leven nog geen bosje bloemen gekregen op Valentijnsdag, trouwens ook niet op mijn verjaardag. Volgens Hans heb ik bloemen zat in de tuin.
En voor het eerst de was weer buiten gehangen. Toen ik het ‘s middags naar binnen haalde was de boer al druk aan het gieren. En dat rook ik ‘s nachts aan de kussenslopen. Hij is nu ook al bezig en de weilanden zijn nog bevroren.

Francien., - 15-02-’19 09:14
Sjoerd

Lek op je gemak, wat wil een mens nog meer.

Sjoerd, (URL) - 15-02-’19 09:15
Jan K. alias Afanja

Aafje krijgt regelmatig een bosje bloemen van me, maar uitgerekend met Valentijnsdag krijgt ze die niet. Door die vanuit Amerika overgewaaide commerciële poespas zijn de bloemen ineens ongeveer twee keer zo duur als normaal. Daar doet deze jongen dus niet aan mee.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 15-02-’19 11:34
Irene

Haha jij bent toch echt zooo romantisch Ria. Als je zo reageert kun je volgend jaar natuurlijk zeker weer een fraai boeket verwachten ;-)

Irene, (URL) - 15-02-’19 13:02
ria

Heleen heeft wel altijd honden gehad Therese, ook Rottweilers, maar nu niet meer.

ria, (URL) - 15-02-’19 15:35
Heleen

Gisteren had ik ook al gereageerd op je blog en toen kreeg ik een melding dat mijn reactie om een of andere duistere reden niet geplaatst kon worden.
Dus nu nog maar een poging omdat ik wil reageren op de vraag van Therese.
Ik heb 4 Rottweilers gehad gedurende 38 jaar. Eens een Rottweiler altijd een Rottweiler is het gezegde en daarom hou ik van Didi en zij van mij.

Heleen, - 16-02-’19 19:57
ria

Die melding kan je gewoon negeren en op plaatsen drukken ik zie het ook weleens. Weet niet hoe het komt.

ria, (URL) - 16-02-’19 20:46
 Heleen

Maar ik heb op plaatsen gedrukt en het stond er ook, maar toen ik terugging en later nog eens keek, stond het er niet meer op. Het is een beetje raar allemaal hoor.

Heleen , - 16-02-’19 20:58
Thérèse

Ik heb het gelezen, Heleen en Ria. Ik vind het zo leuk dat jullie gezellige vriendinnen zijn en allebei een hond zou helemaal perfect zijn. Maar dat maakt niet uit. Ik vind Didi ook heel lief. Genieten jullie nog maar fijn van elkaar,

Thérèse, (URL) - 17-02-’19 16:21
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.