Zonovergoten

Wat een prachtige dag alweer!

Een leuke dag ook. Ze had me gevonden op fb en een vrienschapsvezoek verstuurd en ik vroeg me af wie het was want als ik iemand niet ken voeg ik die niet toe. Toen bleek dat onze vaders vroeger collega's waren en vroeg ik haar eens op de koffie. Erg gezellig gekletst.

Daarna even wat boodschappen want de kaas was op, even bij Mir binnengewipt waar mijn vlag ook vrolijk  in de zon hing te wapperen.

En vanmiddag een iets korter wandelingetje dan gisteren, de schapen op de dijk liepen gezellig te blaten en eentje knuffelde zelfs met Didi, neusjes op een centimeter na tegen elkaar.

Best bijzonder want eigenlijk vindt ze schapen eng en gaat helemaal aan de andere kant van de weg lopen als ze ze ziet.

Als klap op de vuurpijl ook nog een cake gebakken dus laat het weekend maar beginnen.

Ria Vrijdag 15 Februari 2019 at 6:03 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vijf reacties

Francien.

Ik dacht dat jij facebook er ook had uitgegooid. Ik kan dat niet meer zien, want ik heb me er af geknald. Was dat gemeier helemaal zat.
En die cake was zeker als antwoord voor de bloemen van Joop.

Francien., - 15-02-’19 18:54
Sjoerd

Facebook heeft heel veel nadelen, maar als je zo iemand terugvind is het toch zonde om ermee te stoppen.

Sjoerd, (URL) - 15-02-’19 20:50
ria

Ik doe het niet weg. Als ik er geen zin in heb kijk ik gewoon niet. Ik ga wel een dezer dagen eens flink vrienden schrappen.

ria, (URL) - 15-02-’19 21:02
Jan K. alias Afanja

Met Facebook heb ik gelukkig geen enkele ervaring en dat wil ik ook maar mooi zo houden. Met het mooie weer heb ik ook hier ik het noorden vandaag ervaring opgedaan, en dat beviel eigenlijk wel.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 16-02-’19 00:26
John

Dat is het leuke van facebook. Zo heb ik ook een paar mensen op mijn pad zien verschijnen. En het weer, het was gewoon heerlijk.

John, (URL) - 16-02-’19 08:59
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.