Wennen

Zalige zaterdagmorgen! Wat een stilte, bijna iedereen sliep nog en wij wennen alvast aan de zomertijd. Niet met opzet hoor, gewoon omdat het toevallig zo gaat. Het klokje in de keuken heb ik alvast vooruit gezet en omdat het toevallig zo uit kwamen aten we ook zomers, ach ja...

We hebben lekker geslapen met het gips, gelukkig geen pijnlijke plekken of andere ongemakken. Joop is er zoet me schoentje uit schoentje weer aan, af en toe eens kloppen fantaseren over welke kleur hij over twee weken zal nemen, gips... je kunt er erg zoet mee zijn.

De rest van de dag was ook al heerlijk. Ik heb geveegd hier en daar, en dan kom je af en toe zo'n lieverdje tegen. Zolang ze stil zitten ben ik er niet bang van. Vanmiddag maar een klein stukje gewandeld, veel te warm, we doen straks nog een rondje ook dat hoort bij de zomertijd, als het warm is tenminste.

Ria Zaterdag 30 Maart 2019 at 5:40 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

drie reacties

Sjoerd

Och, we passen ons allemaal een beetje aan…

Sjoerd, (URL) - 30-03-’19 22:01
Irene

Ja warm hè, te warm voor 30 maart. Misschien moet ik maar naar IJsland verhuizen :-(

Irene, (URL) - 30-03-’19 23:05
Jan K. alias Afanja

Mooie foto van de weerspiegeling van de lucht tussen de rietkragen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 31-03-’19 00:03
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.