Zeventien

Levi werd gisteren zeventien. 

Het was al een tijd geleden dat we elkaar gezien hadden, ik denk wel twee jaar, dus we reden eens naar Nijkerk voor een knuffel. Silvia hadden we ook dit jaar nog niet gezien. Dat ligt niet aan haar of aan ons, maar gewoon de omstandigheden.  Als het allemaal maar goed gaat en ze gezond zijn zeg ik dan altijd maar en dat gaat het. 

Yara was er vanmorgen toen we aankwamen en om dan gelijk met je fototoestel te gaan staan zwaaien is ook niets, maar die moest al snel weer ergens heen. Levi nam er de tijd voor en poseerde geduldig. Hij is gegroeid, of ik ben gekrompen, of allebei, maar het verschil is er niet kleiner op geworden.

Bij Joop valt het nog mee.

Het was even gezellig. Morgen nog een feestje bij zijn vader en dan kan hij weer een jaar vooruit. Schooljaar afmaken en dan zijn rijbewijs halen, is de bedoeling. Na de zomer gaat hij naar het MBO verkoop  in Harderwijk.

Sil had gevraagd of ik mijn tekeningen mee wilde brengen om de boel wat op te vrolijken, ze heeft er drie uitgezocht, dus dat wordt best wat kleurrijker in elk geval.

Ria Zaterdag 20 April 2019 at 7:57 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , ,

vijf reacties

Tineke

Ik ken Levi niet meer terug,wat is hij gegroeid!Nog gefeliciteerd ,ook alweer 17 geworden.Ik voel me ook zo’n dwerg naast onze oudste kleinzoon.

Tineke, - 20-04-’19 22:43
ria

Dankjewel. Leuk hè. Het heeft wel iets vind ik ;-)

ria, (URL) - 20-04-’19 23:10
Sjoerd

Je bent wel erg klein geworden, of lijkt dat maar zo…

Sjoerd, (URL) - 20-04-’19 23:25
John

Gefeliciteerd met de jarige job. Wat een eind is dat geworden.

John, (URL) - 21-04-’19 08:29
Jan K. alias Afanja

Leuke foto van jullie twee. Ja, als je knapen in de leeftijd van 12-18 even uit het oog verliest, dan dreigen ze je al snel voorbij te groeien. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 21-04-’19 11:21
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.