Na de code

Het noodweer van gisteravond viel nogal mee, een buitje regen en een beetje gerommel daar bleef het bij. Ik was alleen thuis en dan vind ik het eng al die waarschuwingen. Stel je voor dat het dak eraf gaat, denk ik dan, net of Joop dat dan tegen kan houden.

Nu is het elders in het land wel behoorlijk raak geweest, maar dan nog, daar kan ook niemand iets aan veranderen, ook die codes niet. We kunnen moeilijk alle bomen gaan tuien.

Ik ben weer aan het kleuren, dat is fijn maar na een maand moet dan toch het gevoel van het potlood er weer een beetje inkomen. Lekker gewandeld en boodschappen gedaan. 

Een tureluur op de foto, niet echt dat je zegt een wow foto, maar goed.. hij staat erop.

En het korenbloemenblauw ook.

Ria Woensdag 05 Juni 2019 at 7:35 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vier reacties

Dhyan

Vannacht ging het ook weer flink te keer, het is toch altijd wel een beetje spannend, vooral als je in je omgeving bekend bent met de gevolgen van blikseminslag.

Dhyan, - 06-06-’19 07:31
John

Hier hadden we gisteravond een uur super slecht weer, maar ik ben gewoon in slaap gevallen. JE weet het niet hè, mss heeft Joop wel verborgen superkrachten :)

John, (URL) - 06-06-’19 08:25
Sjoerd

Je wordt tureluurs van al die code, dat schiet zijn doel echt voorbij… Ik heb er ook gewoon doorheen geslapen.

Sjoerd, (URL) - 06-06-’19 08:59
Jan K. alias Afanja

Ook hier afgelopen nacht zo tussen drie en vier weer flink wat onweer. Ik heb het idee dat er minder wind in deze buien zat, waardoor er hier in de buurt waarschijnlijk minder schade is aangericht dan gisteren.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 06-06-’19 11:31
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.