CAS 2019

 

Concert at Sea is in volle gang en ik kijk af en toe naar de live stream geen zin meer in het gesjouw en meestal het lange wachten tot er weer iemand optreedt, al zijn er nu wel drie podiums.

Het is nogal een verschil met de begin jaren, toen we nog lekker in de duinen zaten met een flesje wijn, daar is nu geen sprake meer van.

Wel prima geregeld allemaal hoorde ik van Heleen die er ook zomaar toevallig terechtkwam gisteravond omdat haar zoon (Smelly Kitchen) er speelde, best gaaf natuurlijk en als moeder (en vader) moet je daar dan natuurlijk bij zijn.

Lekker weer vandaag! Niet te heet al was het voor een middagwandeling alweer wel te warm, we deden het wel maar het asfalt was heet, dus Didi ook.

Ria Vrijdag 28 Juni 2019 at 5:34 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

drie reacties

Sjoerd

Het begint meestal super, maar wordt daarna steeds professioneler. Zo ging het ook met Pinkpop.

Sjoerd, (URL) - 28-06-’19 22:49
John

De eerste keer was leuk. Daarna ben ik niet meer geweest. Veel te druk nu allemaal. VAndaag komt er weinig van lopen overdag. Ik was ook al laat wakker, dus wachten tot vanavond.

John, (URL) - 29-06-’19 08:58
Jan K. alias Afanja

Ja, dat zie je helaas vaker. Concerten en andere evenementen die kleinschalig, overzichtelijk en vaak knus beginnen, verliezen hun unieke eigen sfeer vaak naar mate ze groter en professioneler worden opgezet.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 29-06-’19 14:06
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.