Afdwalen

Er zijn heel veel vlinders op het ogenblik, alleen gaan ze zelden zitten.

Grote, kleintjes, wit, bruin en vandaag ook rood en er schiet mij op het moment geen enkele naam binnen, gelukkig kon ik wel een paar foto's maken.

Vanmiddag wist ik het nog, die rode, hij vloog voor me uit en ging af en toe even zitten, maar dat was meer om te plagen, wel een prachtig gezicht als ze vliegen met hun vuurrode vleugels.

Ik heb een beetje gepoetst vandaag, de vloeren gedaan en al Didi haar kleedjes gewassen, die heeft nu ook weer een lekker schoon bed.

Het was een beetje rare dag vandaag er was akelig nieuws, zoals er bijna elke dag wel akelig nieuws is, maar het raakt je nu eenmaal meer als het dichterbij komt, dan dwalen je gedachten steeds maar af.

Ria Woensdag 03 Juli 2019 at 5:57 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

zes reacties

ria

Het Jacobsvlindertje schoot me te binnen toen ik naar buiten stapte vanavond. Ik pas expres de tekst niet aan omdat ik het idee krijg dat daarna de feedreaders in de war raken, of is dat onmogelijk…

ria, (URL) - 03-07-’19 20:57
John

Ik heb een vlinderboek dus zou zo alles kunnen opzoeken als ik wil. Die zwarte met rood is ook wel echt mooi. Hier zie je toch minder vlinders dan normaal.

John, (URL) - 03-07-’19 21:15
Heleen

Moet ik me zorgen maken om het akelig nieuws?
Niet te veel tobben hoor met dit mooie weer. Meestal komt het weer goed.

Heleen, - 03-07-’19 21:28
Sjoerd

Ik vind ook dat ik meer vlinders zie in de tuin… Om de feedreaders zou ik me maar geen zorgen maken. Die baseren zich op de titel, niet op een gewijzigde content.

Sjoerd, (URL) - 03-07-’19 22:34
Jan K. alias Afanja

Mooie foto’s van het dikkopje, maar die laatste wint het toch wel.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 03-07-’19 22:41
Renesmurf

Hier is me nog geen vlinder opgevallen. Maar dat kan natuurlijk ook niet, omdat ze daar allemaal zijn!

Renesmurf, (URL) - 03-07-’19 23:28
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.