Fantastisch

Dit zijn de opdekopgetiktepotten van vorige week er is nog een ongevulde, er waren er zeven. Wel erg vuil en kapot maar daardoor ook wel weer decoratief. De twee grootste heb ik alweer doorverkocht, ik had er tenslotte ook voor betaald, die waren me veel te groot dan loop ik weer met van die grote zware potten te zeulen, deze zijn tot mijn tachtigste nog wel hanteerbaar als ik tenminste kan blijven bukken.

Daarin heb ik vandaag ruimschoots geoefend. Er goeide allemaal weegbree tussen de stenen aan de straatkant en de buurvrouw had zo'n keurig stoepje, dus ja ik moest wel. De gemeente komt wel met zo'n verbrandingskar, maar daar trekt die weegbree zich blijkbaar niets van aan. Wel een beetje slap in de wortels denk ik want ik kon ze er best makkelijk uittrekken met wortel en al, dat ruimt tenminste op.

En vanmiddag borstelde ik Didi in de schaduw van de boom waar ik nog steeds erg blij mee ben.

In het begin toen we hier kwamen heb ik er best tegenaangekeken hoor en me afgevraagd of ik er niet veel last van zou hebben, we willen tenslotte 's zomers allemaal in de zon en de eerste zomer had ik ook wel mijn twijfels.

Maar nu hij behoorlijk is ingekort en met de hitte van vorige zomer en nu weer van deze ben ik alleen maar erg blij dat hij er nog staat, heerlijk!

Zo rond een uur of één tot een uur of drie verdwijnt het zonnetje erachter, iets eerder of later kan het zijn, maar op het moment dat de zon eigenlijk het felst is heb ik een fantastich natuurlijk schaduwplekje en daarvoor en daarna ook nog wel alleen steeds iets minder, terwijl er op andere plaatsen ook best nog zon te vinden is.

't Is hier fantastisch!

Je bent toch niet goed bij je hoofd als je nu in de auto stapt om naar Frankrijk op vakantie te gaan, zeker met kleine kinderen.

Ria Maandag 22 Juli 2019 at 6:31 pm | | Standaard

vijf reacties

Francien

Ha ha ha, laat dat mijn zoon en schoondochter wel hebben gedaan. De twee knulletjes achterin. Afgelopen nacht een hotelletje gepakt en nu staan ze al lekker met de tent tussen de pijnbomen aan de Atlantische oceaan. Ik kreeg al een foto van de jongens lekker in de zee.
Gisteren was het prima rijden. En om één uur waren ze er al.
Dat kunnen ze best hoor, deden wij toch ook vroeger? Wij gingen 5 weken daarheen. En hadden toen nog geen airco in de auto. Alleen stonden we op de volgende camping, een naturistencamping Arnaouchot.

Francien, - 22-07-’19 19:33
ria

Oh jeetje jullie ook al, ja wij ook naturist en een week of vier, meestal wilde ik dan wel weer naar huis, wij gingen naar Montalivet.
Zit jij nu ook aangekleed in de schaduw? :-D

ria, (URL) - 22-07-’19 19:43
Sjoerd

Ik ben het helemaal met je eens. Daarom blijf ik ook lekker thuis….

Sjoerd, (URL) - 22-07-’19 20:57
Irene

Ha ja, we reden zondag een stukje over de Autoroute du soleil, alleen maar caravans campers en dakboxen op naar het zuiden. Mensen, ga toch terug, thuis is het ook tropisch. Blij dat wij nergens heen hoeven :-)

Irene, (URL) - 22-07-’19 21:18
Francien.

Ja, Montalivet zijn we een paar keer geweest. Daarna naar de Provence, bij een stuwmeer en de laatste naturisten jaren naar Arna.
‘s Middags blijf ik lekker binnen. Maar Hans heeft gewoon gewandeld. Zit gewoon te puzzelen, een Jan van Haasteren.

Francien., - 22-07-’19 22:07
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.