Grip

Al een tijdje valt het me op dat de pink van mijn rechterhand behoorlijk dwars is, hij sluit niet meer netjes aan de andere vingers aan. Niet dat die andere nu nog zo mooi recht zijn maar het valt op en ik heb ook geen idee hoe lang dat al is.

En vanmorgen zag ik het ineens!

MIjn telefoon houd ik vast met mijn pink eronder, zou dat nu echt daardoor komen. Hoe houden jullie dat ding in de greep en krijg je daar ook afwijkende vingers van?

Het is echt niet zo dat ik er een hele dag mee in mijn handen zit, maar een uurtje, of misschien wel twee, ik heb geen idee. Wel houd ik hem ook vaak te dicht bij mijn gezicht, daar let ik op!

Ria Zondag 18 Augustus 2019 at 5:35 pm | | Standaard

zes reacties

Sjoerd

Ik let er nooit op, maar heb ook die verschijnselen niet… Maar als dat alles is.

Sjoerd, (URL) - 18-08-’19 21:35
Heleen

Dat is niet sinds vandaag hoor Ria, dat is al langer. Maar dat gaat heel langzaam, zodat je het niet merkt en ineens…..dan zie je het. Vervelend misschien, maar daar kun je wel 100 mee worden!!4

Heleen, - 18-08-’19 21:49
ria

Ja gelukkig wel :-D

ria, (URL) - 18-08-’19 22:02
Renesmurf

Ja, alles heeft met alles te maken, ik heb wel eelt op mijn middelvinger omdat ik daarmee de kwast vaak vastklem.

Renesmurf, (URL) - 18-08-’19 23:05
Margo

Ik hou mijn mobiel altijd met mijn linkerhand vast. En heb even gechecked: de vingers staan nog recht! Ik zal als bewijs je de foto’s sturen. Wat wel heel scheef staat is mijn kleine rechter teentje. Die bleef ooit achter een tafelpoot of id hangen en is denk ik gebroken geweest. Maar die kan ook recht, past prima in schoenen.
Zo hebben we allemaal wat, is het niet dit, dan is het wel dat.

Margo, - 19-08-’19 11:01
Irene

Mijn linkerpink is zo krom omdat Jay een keer plotseling aan de longeerlijn trok ;-)

Irene, (URL) - 20-08-’19 14:48
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.