Afdakje

Het was weer een beetje rare dag vandaag want Joop moest weer naar de oogarts in Goes en dacht dat hij weer druppeltjes zou krijgen, dus moest ik mee. Wel eerst een lekker ochtendrondje gelopen, de bomen beginnen al te verkleuren het is duidelijk september en dat vind ik best fijn, zeker met zulk weer. Joop fietste ondertussen weer een rondje.

Daar zaten we dan weer, ik verwachtte eigenlijk niet dat hij weer druppels zou krijgen, we wedden om een ijsje en ik won! Er werd gekeken welke sterkte en welke lenzen het beste zouden zijn, dat duurde best lang, we waren er ook veel te vroeg dus dat ijsje daarna smaakte prima! Zeven oktober gebeurt het slechtste oog en dan een paar weken later nummer twee. Dat doen ze in Zierikzee, fijn!

Op de terugweg reden we eens langs de VW garage want onze nieuwe auto komt ook een dezer dagen is de bedoeling, dat was tenminste de verwachting. De verkoper was op vakantie zijn collega kon niet in de kijkcijfers, dus daar schoten we niets mee op, wel hadden we nog bijna een aanrijding bij het wegrijden.... het liep gelukkig goed af.

Eenmaal weer thuis hebben we onder het afdak wat opgeruimd zodat de fietsen daar goed kunnen staan zonder allerlei rommel in de weg, want afdakjes zijn wel fijn maar vaak al snel rommelhokjes.

Ria Maandag 02 September 2019 at 6:41 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

Eén reactie

Sjoerd

Bij mijn vrouw hebben ze beide ogen op een dag gedaan…

Sjoerd, (URL) - 03-09-’19 06:42
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.