Van korte duur

Heel vroeg op omdat we om negen uur al aan de beurt waren in Goes. Ik ging mee, we waren allebei zo gaar als wat na een slechte nacht en ik rijd nu eenmaal beter als ik gaar ben.

Joop was gelijk aan de beurt, het zou ruim een half uur duren dus ik ging benenden om een bakje koffie en sneller dan ik dacht kwam hij er alweer aangelopen. De dokter had niets losgelaten dus nu is het wachten tot maandag voor de uitslag. 

Op wat boodschappen na niet veel gedaan tot nu toe, het is nog vroeg maar ik ben ook niet veel meer van plan. Ik hou niet van zulke dagen en het is ook nog rotweer. 

Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen angsten, niet alleen herseninfarcten kunnen terug komen, ook kanker staat er om bekend en een ander heeft misschien weer depressieve klachten of andere psychische stoornissen, allemaal niet leuk, je kunt ze beter maar geen van allen hebben. 

De bloemen in de bak zijn omgewaaid afglopen nacht, de bloei was zodoende van korte duur.

De bijgaande foto's maakte ik gisteravond en die staan nog overeind zag ik net.

Ria Donderdag 05 September 2019 at 3:05 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

twee reacties

Sjoerd

Dat soort dagen hoeft voor mij ook niet. Als ik een half uur in het ziekenhuis moet zijn voor mijn knie is de hele dag om zeep.

Sjoerd, (URL) - 05-09-’19 17:56
Irene

Wat vervelend allemaal. Hopelijk goed nieuws maandag.

Irene, (URL) - 05-09-’19 22:26
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.