Zon en zand

Ina en ik keken na de mossels en het avondrondje nog wat tv op mijn pc gisteravond, wij kozen voor Dancing with the stars, leuk! Volgende keer weer, het wordt winter dus af en toe wil ik wel iets ontspannends te kijken hebben en Joop vindt nu enmaal zulke programma's niets. De tijd dat je samen een spelletje ging doen is ook voorbij blijkbaar.

Vanmorgen deed ik eerst een rondje alleen en daarna zaten we lekker in de zon om de appeltaart op te maken toen het plotseling begon te regenen.

We verhuisden naar binnen en verzonnen waar we 's middags een wandelingetje zouden gaan maken, Ina vindt het leuk ergens anders te lopen, dus toen het droog was reden we naar de Heerekeet. Het was er frisjes en eenmaal een stukje onderweg begon het weer te regenen, maar in de verte scheen de zon en daar zijn we toen weer maar naar toe gereden. 

De Schelphoek. Daar is ook een stukje zand en Didi vindt dat heerlijk, ze gaat dan altijd lopen rennen. Met Simba ging ik vroeger altijd naar het strand, maar omdat Didi vroeger toen ze pup was vaak last van haar poten had, snel mank liep, hoewel er niets met haar heupen aan de hand was, vond de dierenarts het toch beter voorzichtig te doen, geen balspelletjes en los zand is ook niet goed om in te rennen. Ik vond het best, de polder is ook heerlijk en natuurlijk ging ik ook af en toe weleens naar het strand met haar en gooide ik heel af en toe best eens voorzichtig eens met een balletje.

 Ina is na een heerlijk soepje nmiddels alweer thuis.

Ik heb nu het probleem dat als ik het filmpje aanklik mijn scherm zwart wordt, dat overkwam me ergens anders ook al. Ik moet er nu nog achter zien te komen waar dat aan ligt, want volgens mij ziet iedereen het wel gewoon, zo niet dan hoor ik dat graag.

Ria Zondag 08 September 2019 at 4:24 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

twee reacties

Ina

Ja hoor. Het filmpje was goed te zien. Heel gezellig gewandeld en Didi had het ook naar haar zin zo te zien:-)

Ina, - 08-09-’19 20:27
Renesmurf

Ik heb dan weer niks met strand, en niks met regen. Ach ja, het hoort er allemaal bij. En zo kom je nog eens ergens.

Renesmurf, (URL) - 08-09-’19 22:51
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.