Gewoon goed

Joop had vanmorgen om twaalf uur de vervolgafspraak bij de neuroloog voor de uitslag van het Duplex onderzoek. Natuurlijk maak je je best wel zenuwachtig van tevoren vooral toen ik zat te wachten tot hij terug was, maar de aders zijn in orde, geen verkalking of vernauwing van welke aard dan ook.

De neuroloog  denkt dat het een Tia in het oog geweest moet zijn. Aanstaande vrijdag wordt er nog een hartfilmpje en een CT scan gemaakt en eigenlijk verwacht ik daar ook niets van, maar natuurlijk is het goed dat het gebeurt. De week daarop dan weer de uitslag.

Zodoende was het alweer zo'n rare gebroken dag, alles staat in het teken van... de uitslag.

Vanmiddag gezellig nog even bij Heleen op de thee, het was heerlijk wandelweertje.

Tekening afgemaakt vandaag. Het is een zogenaamd therapie kleursel, zo eentje waar je gedachten onder het kleuren egens anders dwalen terwijl je af en toe eens kijkt of de kleuren nog een beetje in verhouding zijn.

Ria Maandag 09 September 2019 at 6:32 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , ,

twee reacties

Sjoerd

Mooi toch dat alles prima is… Je kunt zoveel krijgen tegenwoordig.

Sjoerd, (URL) - 09-09-’19 21:47
Renesmurf

Ja, soms zijn dingen zo belangrijk dat ze je hele leven bepalen. Vervelend, maar als het goed nieuws is een opluchting. En daarna is het lekkere weer ook lekkerder.

Renesmurf, (URL) - 09-09-’19 22:41
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.