Alweer een prik

Een heerlijke nazomerdag vandaag. We pakten gelijk een fijn ochtendrondje, Didi had zin gelukkig en vanmiddag nog steeds!

Wel op het gemakje want als de zon achter de wolken vandaan kwam was het gelijk warm natuurlijk, maar we hebben het volbracht.

Daarna fietste ik een stukje, we hadden zelf al geprobeerd het stuur wat meer mijn kant op te zetten maar dat lukte niet, alles zat te vastgebakken. De fietsenmaker kreeg het gelukkig wel voor elkaar en hij monteerde gelijk het grotere dikkere comfortabelere zadel dat inmiddels binnen was en dat ging ook niet vanzelf. 

Toen het eenmaal zat, zat ik ineens een stuk hoger en lager kon niet, als de trapper beneden was was mijn been gestrekt dat is ook niet fijn. Zadel weer eraf, ik weet nu dat het niet kan en zal moeten wennen aan dit, dat houdt dus in dat ik veel moet fietsen volgens Dhyan.

Vanmiddag fotografeerde ik nog de nieuwe bijenkast die nu ergens in de polder staat, inmiddels ben ik weer een keer geprikt, in mijn teen dit keer. Ik heb gelijk een pilletje ingenomen die ik nog had van de vorige keer en zalf erop gesmeerd.

Het was gewoon hier achter, ik liep op mijn blote voeten even naar buiten, prik zei hij in mijn teen. Joop denkt dat het niet kan, maar ik denk dat hij ongemerkt toch iets meegebracht heeft toen hij vanmorgen in de bijenkasten keek, we zullen het nooit weten, maar pijn deed het en ik hoop dat het niet al teveel gaat zwellen dank zij de pilletjes en dat ik morgen gewoon kan lopen. Zijn angel had hij nog, hij heeft geleden, ik heb hem heel langzaam dood laten gaan met de snoeischaar op zijn lijf, dat zal hem leren....

Ria Dinsdag 10 September 2019 at 6:44 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vijf reacties

Francien.

Ha ha ha, sadist!!!

Francien., - 10-09-’19 20:03
Ellen

Mooi, die rozenbottels. Ik kreeg pas thuis een wespensteek in mijn duim heb er gelijk vacuumpompje op gezet om gif eruit te pompen en azijn erop gedaan. Kreeg geen zwelling. Dat is een setje met een tekentang en een aantal mond/opzetstukjes om op de vacuumtrekker te zetten. Misschien een tip ?

Ellen, - 10-09-’19 20:12
Renesmurf

Arm beestje, die doet het ook maar uit onwetendheid.

Renesmurf, (URL) - 10-09-’19 21:41
Sjoerd

Haha, dierenbeul durf je wel tegen zo’n klein beestje…. Van die rozenbottels kan ik heel veel wijn maken…

Sjoerd, (URL) - 10-09-’19 22:06
Dhyan

@ Ellen. Wanneer er geen gif inkomt maar een angel helpt uitzuigen met dat setje ook niet.

Dhyan, - 11-09-’19 12:45
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.