Oude damesdagje...

Dit moet hem dan zijn, die grote veelvraat waar de buxusliefhebbers zo bang van zijn. Hij is best mooi! Ik heb geen buxussen meer.

Op Scharendijke had ik twee mooie bolletjes bij het poortje, die zullen inmiddels ook wel opgevreten zijn. Ach ja volgend jaar weer een andere plaag want dan zijn de buxussen op.

Joop ging naar Goes voor het hartfilmpje en de scan, zijn bloeddruk was te hoog, terwijl het vorige week bij de dokter nog uitstekend was, dus daar zullen we maar niet teveel drukte van maken.

Ik deed een vrijdagrondje door het huis en draaide een wasje.

Vanmiddag een wandelingetje, niet te ver want het was warm, vanmorgen was het er ook al niet van gekomen want gisteren hadden we ruim 10 (TIEN) kilometer op de teller, dan is een dagje rust best goed voor oude dames.

Ik had het eigenlijk wel verwacht en dacht na het rondje wandelen op de fiets een paar boodschappen te doen, mijn voornemens zijn echt goed, maar het lijstje was inmiddels zo gegroeid dat zou nooit in mijn fietstas passen, erg jammer natuurlijk nu moest ik wel met de auto. 

En omdat het dan toch met de auto moest deed ik gelijk maar alles, de PLUS voor de wijn en het brood, de vleesboerderij voor de kip, kaas en beleg, Bolle voor stokjes voor Didi, de Lidl voor nootjes, dadels, groente en koekjes en Joppe voor thee. Nu kunnen we er weer even tegen.

Voordat alles dan ook weer op zijn plaats ligt inclusief wasje van de lijn ben je toch weer even verder. Veel tijd voor ontspanning was er daarna ook niet want voor Joop stonden de duiven, nu echt voor het laatst op het programma. Er moest eten op tafel en wel voor half zes. Alles op en de wasmachine draait, ben ik toch nog vaatwasblokjes vergeten bij de Lidl....

Even uitblazen nu met een wijntje.

Ria Vrijdag 13 September 2019 at 7:04 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vier reacties

Ina

Lekker productief dagje heb je erop zitten

Ina, - 13-09-’19 21:29
ria

Ja best, ben dr versleten van.

ria, (URL) - 13-09-’19 21:37
Sjoerd

We moeten gewoon bezig blijven…

Sjoerd, (URL) - 13-09-’19 22:31
Jan Kelderhuis

Geniet maar even van je wijntje en maak er een mooi weekend van!

Jan Kelderhuis, (URL) - 14-09-’19 10:37
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.