Stinkende winden

Het zou een hele dag regenen, maar dat viel reuze mee, zelfs de was was zo goed als droog toen er eind van de middag een (hoos)buitje kwam.

We verbraken vanmiddag het 'rondjekorteweg record' omdat er best veel buien aankwamen en ik om half twee bij de kapper zou zijn. Iets meer dan een half uur terwijl ik er anders met gemak drie kwartier over doe.

Mijn haar is weer een paar centimeter korter, ik twijfelde even over een pony maar dat vond Joop geen goed idee en de kapster ook niet. Dat is fijn! Iedereen is blijkbaar zo langzamerhand aan mijn zo goed als blote voorhoofd met wapperende losse slierten gewend.

Na de kapper even om banaantjes, maar dat werd toch nog een tas vol, plus PLUS peperbollen, de lekkerste. Het proefschoteltje was leeg dus ik moest wel een zak meenemen. Dat worden weer stinkende winden vanavond.

Ria Woensdag 09 Oktober 2019 at 4:50 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vijf reacties

Ellen

Mag ik vragen wat peperbollen zijn ? Ik dacht aan pepernoten maar zie op de foto wat anders voorbij komen.

Ellen, - 09-10-’19 19:26
ria

Peperbollen zijn zacht met anijs erin. Bloem aan de buitenkant bruin aan de binnenkant als je Googled op Zeeuwse peperbollen vind je wel recepten met stroop en honing. Ik heb ze zelf nog nooit gemaakt hoor. Gelukkig zijn ze te koop.

ria, (URL) - 09-10-’19 20:26
Sjoerd

Klinkt goed die peperbollen…

Sjoerd, (URL) - 09-10-’19 20:39
Renesmurf

Ik vind winden maar vies, bah.

Renesmurf, (URL) - 09-10-’19 23:16
Jan K. alias Afanja

Die peperbollen zullen vast goed smaken, maar ik ben net blij dat 12 kg kwijt ben geraakt het afgelopen halfjaar.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 10-10-’19 14:58
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.