Hela hola

Het is herfst in de tuin, inclusief miezerregentje wat wel maakt dat alles er lekker fris bij staat. 

Af en toe ruim ik eens wat op en binnenkort zal er wel een paar keer geveegd moeten worden omdat de boom van de buurvrouw zijn blad en zaad laat vallen. Dan ga ik ook de potten een beetje bij elkaar in groepjes zetten zodat er makkelijk een hoes overheen kan als het gaat vriezen.

De rotan stoeltjes blijven gewoon staan. Voig jaar zette ik ze nog onder het afdakje, maar daar staan nu de fietsen. Rotan roest niet, dat kan wel wat hebben. Ze zijn best al wat jaartjes oud. Bovendien zijn ze nog gewoon te koop

Herlijk gewandeld vanmiddag! Ik had alleen een regenjas aangedaan, het miezerde een beetje maar om daar nu een regenbroek voor aan te doen... en omdat het zo lekker was buiten, windstil, overal stil want geen jakkerende tractoren, liepen we er lekker op los en deden een groot (6km) rondje. Ik vergat mijn capuchon op te zetten, mijn benen en hoofd waren nat, de rest bleef droog. Ik heb een heerlijke regenjas!

Verder ben ik moe, heb hoofdpijn, net niet erg genoeg dat je zegt, ik ga aan de pillen, beetje neerslachtig ook.

Dat komt vast door de volle maan, iedereen heeft daar last van dan en het blad valt ook nog, dat werkt het ook in de hand, najaar, kortere dagen... noem maar op, een mens heeft wat te verduren...

Ria Zaterdag 12 Oktober 2019 at 5:59 pm | | Standaard

vijf reacties

Francien.

Ik werd vanmorgen om vijf uur wakker met migraine. Snapte er al niets van. Want niets bijzonders gedaan. Wel pillen genomen, kopje thee en een beschuitje, wat er gelukkig in bleef en om half zeven weer naar bed.
Het zal dus de maan zijn geweest. Hoe dan ook vandaag tot niets gekomen.
Maar och morgen is er weer een dag. Het wordt 20 graden. Misschien kunnen we even buiten zitten.
Thérèse heeft na de bestraling niets meer geschreven op haar blog. Weet jij meer?

Francien., - 12-10-’19 19:23
Sjoerd

Hier miezerde het ook, terwijl ik mooi weer had verwacht…

Sjoerd, (URL) - 12-10-’19 22:24
ria

@Francien: Jawel hoor een paar dagen geleden schreef ze een stukje.

ria, (URL) - 12-10-’19 22:28
Francien.

Zal het even lezen.

Francien., - 12-10-’19 22:30
Jan K. alias Afanja

Als ik me al eens neerslachtig voel, dan wordt het negen van de tien keer veroorzaakt door het miezerige weer zoals we dat de laatste dagen hebben.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 13-10-’19 13:55
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.