Mooier dan ooit

De pompoen is al afgevoerd door de reinigingsdienst en zodoende was het tijd voor cyclaampjes vond ik. Gisteren al geinformeerd bij Bolle of ze ze hadden en ze hadden ze. Vanmorgen maar gelijk gehaald en het bleek ook nog een aanbieding te zijn, drie mooie plantjes voor vijf euro wat ik mooi met mijn op dierendag gekregen tegoedbon kon betalen. Zomaar voor niks, cadeautje, leuk!

Gelijk geplant en op de stoep gezet, waar deze ook nog mooi staan te bloeien, ze hebben zichzelf halfverwege de bak ook een weg naar buiten gebaand, moet kunnen hoor.

Achter bloeit de Tibouchina nog prachtig, daar geniet ik elke dag van, van het hele tuintje trouwens wel, er bloeien nog wat geraniums gekleurde blaadjes, alles bij elkaar en ik kan er af en toe lekker even in rommelen, of de was te drogen hangen.

Ik heb inmiddels diverse manieren om mijn waslijn even op te hangen, met de parasol als tussensteun. De parasol heeft zijn jas aan en blijft lekker buiten komende winter. Vorig jaar sjouwden we hem de garage nog in en dan moet hij een paar maanden later weer naar buiten, dat hebben we maar afgeschaft. Hij kan nu ook niet gemist worden bij het omhoog houden van de waslijn tenslotte.

En kijk de plantjes bij de paaltjes komen ook alweer tevoorschijn, mooier dan ooit zullen ze bloeien komend voorjaar.

Ria Woensdag 30 Oktober 2019 at 6:04 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

drie reacties

Sjoerd

Een mens moet toch bezig blijven. En een beetje groen hoort daarbij.

Sjoerd, (URL) - 30-10-’19 21:39
Jeanne

Zeker mooi, Ria. Leuk dat je de plantjes wat vrijheid geeft!

Jeanne, (URL) - 30-10-’19 21:53
Jan K. alias Afanja

Het ziet er weer keurig en fleurig uit.
Ons tuintje begint langzaam maar zeker meer in herfstsfeer te raken.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 31-10-’19 12:14
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.