Doorjassen

Wat een dag vandaag. Zulke dagen moet je niet teveel hebben, geen zin in niets. Een beetje hangen, wandelen kwam niets van, Didi had ook al geen zin. Ik denk dat we aan het begin van de week te hard hebben gelopen, toen wist ik van geen ophouden en dat moet ik nu bekopen. We worden een dagje ouder.

Dus ik hing wat achter de computer, kan inmiddels geen jas meer zien en doe het, omdat we toch een kwakkelwinter krijgen gewoon nog een jaartje met mijn softshellding met eventueel een bodywarmer of regenjas. Als ik een leuke zag kostte hij 300 euro, nou in geen driehonderd jaar hoor.

Heleen had gisteren al ijsvogeltjes gezien, ik was voorbereid en liep al met mijn fototoestel in de aanslag en dan nog zijn ze, of is hij want het is er maar eentje, zo snel! Maar hij staat erop! Heel bijzonder weer! 

Joop heeft besloten dat hij nog een zelfgebreide trui wil. De eerste heeft hij aangedaan, ik heb hem inmiddels wel al een keer gewassen, maar dat kon maar net. Dus ja, ik heb wel eer van mijn werk. Nu nog beslissen welke kleur, ik was vanmiddag al even bij Mo, maar dat was net een kippenhok daar, best gezellig hoor, maar niets voor mij. Ik brei wel thuis. Volgende week nog eens kijken als het wat rustiger is.

De trui waar ik mee bezig ben vordert niet erg, misschien komend weekend even flink doorbreien.....dan is dat maar gebeurd...

En dan nog even dit.

We hebben sinds een tijdje ik heb eigenlijk geen idee hoe lang al Dhyan, die meereageert op meerdere blogs en daar af en toe zijn mening geeft. Heel gezellig vind ik, maar soms proef ik toch bij andere bloggers dat zij best eens wat meer van hem willen weten. 

Ik bied bij deze Dhyan de mogelijkheid eens iets over zichzelf te vertellen op mijn blog, zodat wij een idee krijgen van wie hij is en wat hij zoal deed  in zijn leven tot nu toe. Met foto graag Dhyan. Sturen naar info@riavanfelius.nl en dan plaats ik het hier.

Ria Vrijdag 01 November 2019 at 6:18 pm | | Standaard

acht reacties

Francien.

Maar waarom zou Dhyan moeten reageren? En dan ook nog een foto, Ria. Ik ben heel benieuwd of hij het doet. En als hij het niet doet maakt dat voor mij niets uit.

Francien., - 01-11-’19 19:55
Jeanne

Bij mij reageert Dhyan niet. Ben benieuwd!

Jeanne, (URL) - 01-11-’19 20:14
ria

@Francien: Dhyan moet niets natuurlijk, maar een paar bloggers, waaronder ik zouden het best leuk vinden als hij als onbekende reageerder, zonder eigen blog eens iets over zichzelf vertelde.
Eigenlijk is het net zo iemand als jij en Ellen en misschien zijn er nog wel meer. Van jou weet ik wel iets omdat je af en toe iets over jezelf vertelt, maar van mij mag je hoor! Graag zelfs. Zodat ook andere reageerders/lezers weten wie je bent en wat je deed en nog steeds doet. Stuur het maar op als je dat leuk vindt.

ria, (URL) - 01-11-’19 21:07
Sjoerd

Een ijsvogeltje heb ik nog nooit voor de lens gehad, maar wie weet.

Sjoerd, (URL) - 01-11-’19 22:14
Jan K. alias Afanja

Een ijsvogel … toe maar, en dan ook nog meteen een weerspiegeling erbij.
Zo ver heb ik het nog nooit geschopt … ;-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 02-11-’19 10:33
mack

Dhyan is er al zeker tien jaar. Het enige dat ik van hem weet is dat hij een zoon heeft en dat hij politiek rechts is.

mack, - 02-11-’19 11:13
Francien.

Nou dan kan ik zeggen dat ik twee zonen heb en politiek in het midden zit. Dus lekker kleurloos.

Francien., - 02-11-’19 17:35
ria

Volgens mij ben jij allesbehalve kleurloos ;-)

ria, (URL) - 02-11-’19 19:40
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.