Met een beetje jus

 Na regen komt zonneschijn, dat ging vandaag wel op. Vanmorgen kwamen we niet ver maar vanmiddag was het droog en de zon kwam er ook nog bij. Eenmaal thuis hing ik zelfs nog een wasje buiten te drogen. Natuurlijk werd dat niet helemaal droog en moet het alsnog binnen op een rekje, maar wel lekker fris gewapperd en morgenochtend droog.

Didi begint weer een beetje te glanzen, ze is ook al een tijd aan het verharen, ik kam veel en tegenwoordig geef ik af en toe wat groente, dat vindt ze heerlijk! Het ligt er natuurlijk een beetje aan wat we eten maar spruitjes en bloemkool ruikt ze nu al aankomen, met een klein scheutje jus erdoor, jummie. Gisteren had ze alweer een teek, nu toch echt maar druppeltjes gegeven, eigenlijk doe ik dat 's winters nooit.

Prima dagje, lekker gebreid en eindelijk een pand af, ik heb besloten eerst de trui waar ik mee bezig ben af te maken, met dank aan de kwekkende vrouwen, anders had ik de wol al gekocht.

 

 

 

 

Ria Dinsdag 12 November 2019 at 4:25 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

drie reacties

Sjoerd

Een wollig logje, ik ga maar wat schilderen…

Sjoerd, (URL) - 13-11-’19 08:02
Jan K. alias Afanja

Hier was het ook gisteren de hele dag weer grijs en bewolkt.
Maar vandaag … vandaag schijnt de zon volop. Heerlijk!
Nu is het alleen jammer dat ik thuis moet blijven in afwachting van de timmerman … ;-(

Jan K. alias Afanja, (URL) - 13-11-’19 11:41
irene

Wij hebben heel de zomer geen teek gehad, veel te warm en droog. Misschien dat ze nu de schade schade inhalen?

irene, (URL) - 13-11-’19 13:42
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.