Medicamenten

Mooie wolkenpartijen vandaag. Met de regen viel het gelukkig wel mee.

Toch stapte ik in mijn regenjas de deur uit vanmiddag, eenmaal buiten voelde dat te koud en draaide ik om voor mijn gewone jas, plus bodywarmer, plus, sjaal muts en wanten, beter te warm dan te koud hoor en voordat ik thuis was stonden de ritsen open en muts, sjaal en wanten zaten in de jaszakken.

Thuis meette Joop zijn bloeddruk eens en die was veel te laag, hij kan ook niks meer eigenlijk, zo buiten adem. Gelukkig kon hij even bij de dokter langs, hartfilmpje gemaakt, inspanning gedaan en dan moet het omhoog gaan maar dat deed het niet en daar raak je dan van uitgeput...

Goede kans dat het van de Betablokkers komt, die zijn niet goed voor je conditie, volgens de dokter en het is al minimaal wat hij daarvan slikt, om de andere dag een halfje. Ze zijn voor zijn hartritmestoornis en daar helpen ze goed voor. Nu gelijk mee stoppen en over twee weken kijken of het resultaat heeft.

Medicijnen, het is fijn dat ze er zijn maar ze kunnen ook vreemde bijwerkingen hebben. De jaarlijkse controle bij de cardioloog stond al gepland voor begin december, dus dat komt mooi uit. 

Verder alles onder controle hoor, vanavond vergaderen in Sluis, van autorijden word je niet moe en bij vegaderen hoef je ook maar te zitten.

Ria Dinsdag 19 November 2019 at 3:57 pm | | Standaard

vier reacties

Sjoerd

Autorijden bij nacht kan anders behoorlijk vermoeiend zijn. Dat mag je nooit onderschatten. Ik ben een nachtrijder geweest. Trouwens Joop moet dat met taxi ook wel weten.

Sjoerd, (URL) - 19-11-’19 22:10
ria

Vermoeiend misschien wel maar het is toch anders dan fietsen of hardlopen.

ria, (URL) - 19-11-’19 22:51
John

Heerlijk Zeeuws landschap :) Ja het was zeker prima weer gister en deze week meer van die dagen. Ik heb vorige week een keer m’n sjaal om gehad. Weet alleen niet meer welke dag. Sterkte met de bloeddruk.

John, (URL) - 20-11-’19 07:40
Jan K. alias Afanja

Prachtige luchten daar bij jou. Het was hier gisteren wel vrij zonnig, maar zo mooi waren de wolken niet.
Tja, medicijnen en bijwerkingen, ik weet er intussen ook alle van. ;-(
Succes en sterkte ermee.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 20-11-’19 16:19
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.