Blij

Gewoon maar doen wat ik leuk vind, daar gaat het tenslotte om, dan gaat het ook makkelijker en vlotter en als ik dan een hoekje 'over heb' kan ik daar gewoon een sok in doen. Dat vind ik namelijk leuk.

Weeral een 'zo om' dag. Wel even opgeruimd vanmorgen want als de zon schijnt zie je ineens vanalles liggen en dan heb ik geen zin daar de hele dag tegenaan te kijken. Tot ergernis van Joop en Didi natuurlijk, maar goed, wat moet moet even.

Hier scheen de zon nog en van zo'n boom, met die kleur, in de zon, kan ik erg blij worden. Daarin zie ik al het komende voorjaar aankomen. Even later moest ik wel schuilen voor een bui en ik weet ook wel dat het nog lang geen voorjaar is ... maar toch...

Het kerstvlees is besteld, kant en klaar, het hoeft alleen even in de oven. We gaan dit jaar eens niet uit eten, heerlijk!. Geen uren op een stoel jezelf vol zitten proppen met het gevolg dat je geen oog dicht doet omdat je hele huishouding van streek is van al dat rare eten. Joop wil wild en dat kan hij zo krijgen. Hij heeft nu eenmaal de hongerwinter meegemaakt en wil met KRST uitgebreid eten (alle letters zitten ook in zijn naam). Toetjes zijn er ook zat kant en klaar te koop.

Ria Zondag 15 December 2019 at 6:23 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

zeven reacties

Jeanne

Heerlijk, alleen maar doen waar je blij van wordt, de ware pensionado!

Jeanne, (URL) - 15-12-’19 19:19
Ellen

Dat voorjaar zie ik in onze tuin aankomen bij de forsythia , ook wel bloeiend hout genoemd. Je ziet de takken al gelig kleuren en dikker worden. Trekt zich niets aan van de kou.

Ellen, - 15-12-’19 21:04
Renesmurf

Ja, alles is te koop. Uit eten vind ik sowieso niks, thuis is het allerfijnst.

Renesmurf, (URL) - 15-12-’19 23:10
Sjoerd

Waarom zou je iets anders doen dan wat je fijn vind…

Sjoerd, (URL) - 16-12-’19 06:17
John

Ja, dat volproppen met eten is echt helemaal niets. Ik doe er iig niet aan mee. Hier viel gister in korte tijd enorm veel regen.
Was het maar al weer voorjaar :D

John, (URL) - 16-12-’19 09:02
Jan K. alias Afanja

Zo lang hij zo laag staat, kan de zon maar beter niet al teveel schijnen aan het begin van de middag, want dan zien we hier elk stofje op het deels zwarte meubilair liggen. ;-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 16-12-’19 11:38
ria

@Sjoerd: Om anderen te pleasen?

ria, (URL) - 16-12-’19 19:36
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.