Helder

Zo langzamerhand wordt alles wel weer gewoon al hebben we nu morgen dat onderzoek eindelijk in beeld. Alles bij elkaar duurt het een paar uur en ik hoop hem begin van de avond weer op te halen, want auto rijden is er dan weer een paar dagen niet bij, net zo min als andere belastende dingen. Positief is dat het met zijn voet steeds beter gaat, hij kan er nu weer gewoon op staan, dus daar zit in elk geval verbetering in. Hij heeft de legpuzzels weer tevoorschijn gehaald om bezig te zijn, vorige week voor de kerst al hoor, maar wandelen of op een andere manier lekker naar buiten is er voor hem even niet bij.

Nu was dat vandaag ook niet zo heel erg, al knap ik er altijd wel van op. Het was waterkoud! Didi en ik wandelden lekker door, dat gaat pas als ik haar aanlijn, als ze losloopt gaat ze lopen sukkelen en daarvoor was het te koud.

Het viel me op hoe helder de slootjes waren langs de Weeldijk, het leken wel vijvertjes. Alles is zo kaal en gemaaid, ik kan niet wachten tot er weer eens iets gaat bloeien, al zag ik wel mooie madeliefjes onderweg, maar ja, die zijn er altijd wel.

Ria Donderdag 02 Januari 2020 at 6:28 pm | | Standaard

vier reacties

Sjoerd

Ik wens Joop in ieder geval veel succes… Die slootjes zijn inderdaad wel erg helder.

Sjoerd, (URL) - 02-01-’20 20:19
Irene

Spannend. Succes hoor.

Irene, (URL) - 02-01-’20 22:32
Jan K. alias Afanja

Hier is het al dagenlang grijs en waterkoud, niks aan!
Sterkte voor Joop vandaag, ik zal nog even duimen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 03-01-’20 13:30
John

Succes, maar waarschijnlijk nu al achter de rug.

John, (URL) - 03-01-’20 14:57
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.