Kommer en kwel

De zon scheen maar daar had je ook alles mee gehad. Omdat het er zo lekker uitzag geen muts op en ook geen wanten aan, maar wat kreeg ik het koud! Januari hè, dan is het nog lang geen voorjaar.

Afgelopen nacht ben ik voornamelijk druk geweest met het schrijven van brieven aan Photobucket, het houdt me toch bezig natuurlijk en het waren ook geen zakelijke brieven zoiets als 'waar blijven de foto's', nee heel mijn leven was weg hoe konden ze! Kommer en kwel. Erg vermoeiend en ook niet opbeurend.

Ik maakte ook een tekening af vandaag, daar was ik na de kerst mee begonnen, de kleuren zijn voornamelijk groen en rood, echt dat je zegt, ik ben er even klaar mee....met dat groen en rood.

Vanavond was ik op zoek naar het vertrouwde Movie Maker, maar de blijkt er niet meer te zijn, weet iemand een goede vervanger, ik wordt gek van de popups bij zulke zoekacties, driver hier en driver daar en er zijn bugs en overal downloadknopjes, ik heb het even opgegeven.

Ria Maandag 06 Januari 2020 at 7:43 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vijf reacties

Sjoerd

Kijk hier eens naar: https://www.microsoft.com/nl-nl/p/microsoft-fotos/9wzdncrfjbh4?activetab=pivot:overviewtab

Microsoft Foto’s
‪Microsoft Corporation‬
‪Foto’s en video’s‬

Je foto’s en video’s bekijken en bewerken, films produceren en albums maken. Remix video’s om direct een video te maken op basis van foto’s en video’s die jij selecteert. In de video-editor kun je nauwkeurige wijzigingen aanbrengen, zoals filters, tekst, camerabeweging, muziek en meer. Je kunt zelfs 3D-effecten toevoegen, zoals vlinders, lasers of explosies die op magische wijze verschijnen in de video.

Sjoerd, (URL) - 06-01-’20 21:16
Renesmurf

Wie zoekt zal vinden en waar een wil is is een weg. Ik maak zelf altijd gebruik van de Windows Movie Maker om mijn Youtubefilmpjes mee te bewerken. En mijn foto`s verklein ik met IrfanView.

Renesmurf, (URL) - 06-01-’20 22:14
ria

Ik heb inmiddels iets gevonden. Het heet Photostage en ziet er erg handig en gebruiksvriendelijk uit en het werkt ook nog. Ik ga nog wel even bij die van jou ook kijken Sjoerd. Het gaat me voornamelijk om de tekeningen, die stonden ook bij Photobucket en nu deze van 2019 bij You Tube, dat kan ook.

ria, (URL) - 06-01-’20 22:32
ria

Dat werkt ook Sjoerd, bedankt!

ria, (URL) - 06-01-’20 22:52
Jan K. alias Afanja

Waar zouden we zijn zonder ons aller weblog …?
Fijn dat je één of meer alternatieven hebt gevonden intussen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 07-01-’20 09:56
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.