Rare kronkel

Een mooie zonsopgang vanmorgen, niet overdadig met rood en zo, maar wel grappige wolkjes. Didi had geen zin in het hele rondje en ik eigenlijk ook niet, het was koud! En vanmiddag ook nog.

Daarom poetste ik maar eens wat om warm te worden en ik was zoet met mijn tekeningen want die deden het ook niet meer. Afwachten of de eerste jaren het ook nog gaan doen anders laat ik het er bij.

En dit is de eerste van dit jaar. 

Echt kleuren die je pakt als je december beu bent hè... maar ik heb hem netjs afgemaakt en misschien hang ik hem volgende kerst wel op...

Mir vindt het een rare kronkel, Heleen ziet er zelf geen kerst in, dus niet veel positiefs. Op de volgende ga ik weer beter mijn best doen, al heb ik dat totaal niet in de hand hoor, het heeft er ook mee te maken hoe ik me voel denk ik, nou zo dus.

Vorig jaar dacht ik steeds, als alles (..) voorbij is ga ik eerst een paar maanden huilen (van opluchting). Nu weet ik niet of het al zover is, maar ik ben alvast begonnen.

Ria Dinsdag 07 Januari 2020 at 6:11 pm | | Standaard

elf reacties

Jeanne

Huilen kan lekker opluchten, sterkte ermee en kop op!

Jeanne, (URL) - 07-01-’20 20:49
Heleen

Waarmee ga je beginnen, met huilen of met tekenen? Ga maar tekenen hoor, daar word jij gelukkig van. En anders zullen we “het” er nog eens over hebben!!

Heleen, - 07-01-’20 22:27
Sjoerd

Huilen kan altijd nog… Ik zou eerst maar eens lachen.

Sjoerd, (URL) - 07-01-’20 23:04
Renesmurf

Ja nou. Ik zie er ook niet echt iets kerstigs in, of het moeten de kleuren zijn. Men ziet wat men wil zien, denk ik.

Renesmurf, (URL) - 07-01-’20 23:11
John

Het was heel de dag koud. Kwam ook door de mist denk ik die hier na de zon op kwam zetten. December was ik wel beu. Het blijft een rare maand.

John, (URL) - 08-01-’20 07:30
Jan K. alias Afanja

Ik durf ‘t bijna niet te zeggen … maar eigenlijk ben ik het wel met Mir eens, ‘t is wat een rare kronkel. De wolkjes op je foto vind ik veel mooier.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 08-01-’20 09:56
ria

hahaha, ja ik ook hoor Jan :-D
Maarrrr, ik heb me voorgenomen ze altijd af te maken, omdat dat soms achteraf best leuk uit kan pakken, vandaar deze kronkel en ik bewaar hem ook nog.

ria, (URL) - 08-01-’20 10:24
Dhyan

De weetolie doet het ook niet begrijp ik.

Dhyan, - 08-01-’20 14:13
Dhyan

weet=weed

Dhyan, - 08-01-’20 14:14
ria

Die heb ik nog niet Dhyan, ik sta op het punt van bestellen. Ik kreeg een proefzakje zalf..Heb jij daar goede ervaringen mee? Waar heb ik dat ook weer gezegd..

ria, (URL) - 08-01-’20 15:09
Dhyan

Ik heb het van jou. Je had een (paar?) jaar geleden een link naar CBD weed olie in Spanje en toen wilde ik het ook eens proberen. Gewoon in de reforma winkel hier in Nederland verkopen ze dat ook in 5 of 10 %. Maar had niet het idee dat dat nou echt wat doet. Daarna heb ik een flesje weedolie van mijn zoon gekregen die iemand kent die dat zelf maakt. De depressie die ik normaal in de herfst altijd heb is het afgelopen jaar aan mij voorbijgegaan. Ik neem maar één druppel per dag van dat spul. De werking schijnt voor iedereen anders te zijn dus ik geloof niet dat je veel hebt aan mijn ervaringen.

Dhyan, - 14-01-’20 11:09
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.