Voorbereid

De foto is een beetje wazig, mijn toestel stond verkeerd 'ingesteld', maar dat komt binnenkort allemaal goed, dit is één van de laatste wazige dus kijk er nog maar eens goed naar. Ik ga namelijk binnenkort een cursus fotografie volgen.

Wie had dat ooit nog eens gedacht, een cursus en ik, of omgekeerd... als dat maar goed gaat. Samen met Heleen, dus ik heb een stok achter de deur en begeleiding. Als ik nu net rond die tijd maar niet aan mijn ogen 'geholpen' moet worden, want ik denk niet dat dat samen gaat, eerst maar eens wachten wat de oogarts er van zegt.

Joop heeft vandaag alvast maar een scootmobiel aangeschaft. Dat duwen van die rolstoel viel niet mee vorige keer en eentje huren is ook niet goedkoop. Met het voorjaar op komst vier weken in het gips en daarna maar afwachten of het snel beter gaat. Zo kan hij in elk geval lekker naar buiten. Er was er toevallig eentje in de buurt te koop, ik kan hem brengen en dan kan hij zelf terug rollen, dat scheelt, want we hebben geen trekhaak meer en ook geen kar, het wordt minder en minder. Volgend weekend kan hij hem ophalen.

Jaaa, de narcissen aan de Zuidweg bloeien, die zijn altijd erg vroeg. 

Erg koud vandaag, het leek wel winter.

Ria Zondag 12 Januari 2020 at 6:20 pm | | Standaard

drie reacties

Sjoerd

Een rolstoel is inderdaad niet erg geschikt om ermee te gaan wandelen. Dan is zo’n scootmobiel toch een uitkomst.

Sjoerd, (URL) - 13-01-’20 09:02
John

Een scootmobiel is wel een betere optie ja. Dat zou ik ook doen indien die situatie ooit nog opdoet.

John, (URL) - 13-01-’20 09:11
Jan K. alias Afanja

Wat een ontwikkelingen weer. Mooi dat je aan die cursus begint. Niet dat je het echt nodig hebt, want zeker je landschapsfoto’s zijn zonder cursus ook vaak al erg mooi.
Goed werk ook om meteen door te pakken met die scootmobiel.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 13-01-’20 12:13
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.