Jas en andere zaken

Mijn jas ziet er eigenlijk niet meer uit, je ziet precies waar mijn tasje hangt als ik mijn tasje niet 'aan' heb, hij is eigenlijk meer bruin dan zwart. Nu heb ik daar niet zo'n moeite mee hoor, maar het is uitverkoop en hij is eigenlijk net een beetje te dun voor de winter, al loop ik er al voor de derde winter mee, soms met bodywarmer eroverheen, maar zodoende liet ik ook eens drie jassen komen. 

Dit was de eerste die ik aan deed, zat goed, paste goed, alleen een beetje poepkleur en geen leuke kleurige accenten, beetje saaie jas. De tweede was veel te dik en zwaar. De derde zag er leuk uit, erg duur (geen korting), leuke kleur, ik was bang dat ik hem erg leuk zou vinden, maar hij zat voor geen meter. Veel te klein ook al was het een M, nee weg ermee!

Icepeak is het, die van Joop ook, daar passen wij blijkbaar goed in. Niet al te dik (die van mij) en met gemak een trui eronder, allemaal eisen. De kraag is wat hoog, maar dat went wel, ik draag toch een sjaal want zonder tocht het in mijn nek.

Vanmorgen waren we ook al vroeg in de breiwinkel. De wol voor de trui van Joop zou nog wel even duren dus we besloten een andere kleur te nemen die wel sneller leverbaar was, leuk! Betere kleur ook. En omdat ik misschien toch nog een dag (of twee) moet wachten zag ik ook nog wat leuks, om alvast aan te beginnen (met korting). Nou ik ben weer even onder de pannen. Dikke naalden, dus dat gaat wel snel maar ook gauwer last van mijn armen. Zo kan ik varieren, stukje mijn trui, stukje kleuren, stukje trui voor Joop. De winter duurt nog even.

Ria Dinsdag 14 Januari 2020 at 6:47 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

acht reacties

John

Ja, de ene jas is de andere niet. Mijn jas slijt ook. Het is een zomer jas die ik zomer en winter draag als ik een jas aan doe. Ik doe er nog wel even mee denk ik.

John, (URL) - 15-01-’20 07:28
Sjoerd

Ik vind kleding meestal maar lastig en ben gauw geneigd om de aanbevelingen van mijn vrouw te volgen om van het gezeur af te zijn.

Sjoerd, (URL) - 15-01-’20 09:03
Francien.

De jas is leuk, de kleur minder. Koop er maar vlug een leuke sjaal bij.

Francien., - 15-01-’20 09:11
ria

Sjaals genoeg hoor francien. Hij zit lekker de mouwen ook die zijn vaak te krap. Dat vind ik belangrijker dan de kleur

ria, (URL) - 15-01-’20 09:45
Jan K. alias Afanja

Er gaat niets boven een goede pasvorm, dat vind ik ook altijd veel belangrijker dan de kleur van een kledingstuk.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 15-01-’20 19:58
ria

Wat fijn Jan, tenminste eentje die me begrijpt :-D

ria, (URL) - 15-01-’20 20:00
Ellen

Ik vind de kleur en het (foto)model jas een goede combi. Zo te zien zit er geen bontrandje langs de capuchon. Zelf vind ik dat afschuwelijk als je b.v. in april nog loopt met een bontrandje. Maar smaken verschillen. Je zult vast wel veel plezier hebben van je aankoop.

Ellen, - 15-01-’20 21:14
ria

Aan die dikke jas zat wel een bontje maar die kunnen eraf hoor. Bij Joop kan het er ook af. Ik hou er ook niet van. Vandaag mijn regenjas aangehad. Ik kan nu kiezen :-D

ria, (URL) - 15-01-’20 21:43
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.