Anders

Gisteren pelde ik een mandarijntje en ik dacht er ineens aan dat iemand me nog niet zo lang gelden verteld had dat ik dat in de klas deed vroeger en er schoot me ook meteen een naam bij te binnen. Ik vond het wel grappig en plaatste een foto met een tag naar haar en dat ik aan haar dacht. 

Even later een berichtje, dat zij zich er niets van kon herinneren, maar ja ik wist het zeker dus ik verzon eens waar het ook alweer geweest kon zijn.. ze zal toch niet dement worden, dacht ik nog..

Vanmorgen een ingeving, mijn weblog, zulke dingen vertel ik meestal wel en ja hoor ... het was iemand anders! 

Ook weer opgelost, erg handig hoor zo'n weblog en zodoende zijn we ook weer even bijgepraat.

Zo wist ik een tijdje geleden bij het zien van een huisje op het dorp zeker dat daar iemand gewoond had en als ik iets zeker weet, dan is het ook zo natuurlijk. Maar uit niets van verdere verhalen bleek dat ze daar ook echt gewoond had, dus blijkbaar had ik het toch fout en woonde ze ergens anders, ik weet nu inmiddels wel waar, maar echt herinneren kan ik me dat niet meer, ik was ook nog maar zes.

Zo worden de dingen soms een beetje anders in de loop der tijd, wegen worden korter, huizen en tuinen kleiner, alleen bomen als ze er nog zijn, die worden steeds maar groter.

Vanmiddag wandelden we een rondje met z'n drietjes, een beetje frisse lucht was wel goed want we worden ineens verkouden! Joop lekt overal, tenminste zijn hoofd dan hè, hahaha we moeten het nu niet erger maken dan het is en ik heb keelpijn, dat belooft niet veel goeds, maar het kan ook morgen weer over zijn natuurlijk

Het gaat goed zo met die scootmobiel, herrie maakt hij niet en al wandelend ontdekten we nog het een en ander, in het mandje ligt netjes een stukje vloerbedekking.

Ria Zondag 19 Januari 2020 at 3:44 pm | | Standaard

zeven reacties

Sjoerd

Er is niets verkeerd aan buiten zijn, ook al is het met een scootmobiel. Ik wens julie beiden beterschap. Een lekkere borrel doet wonderen…

Sjoerd, (URL) - 19-01-’20 20:37
John

Ja, ik zocht pas ook wat op mijn blog om de exacte datum ergens van terug te vinden. Super handig.
Een dag niet buiten geweest is een dag minder genoten vind ik. Al moet ik kruipen :)

John, (URL) - 19-01-’20 22:04
Jan K. alias Afanja

Ook voor mij functioneren mijn blog en mijn foto-archief als extern geheugen.
Hopelijk blijft het beperkt tot een verkoudheid. Ik zou zeggen neem ‘ns een lekker Berenburgje voor je naar bed gaat … ;-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 20-01-’20 14:01
Margo

Bij mandarijntjes denk ik altijd aan mijn collega Dineke. In de lunchpauze had zij altijd mandarijntjes bij zich en ik kreeg er ook een, aardig hé? Ook denk ik bij mandarijntjes aan mijn dochter die ze altijd naar school en waar ik eens onder uit haal schooltas een paar beschimmelde mandarijnen viste, ze is nooit een fan geworden van gezond voedsel.

Margo, - 20-01-’20 17:00
Margo

Doen je foto’s het weer van Photobucker?

Margo, - 20-01-’20 17:01
ria

Nee hoor, maar als ik link naar een dag doe ik gelijk de foto er maar weer bij anders staat het zo raar. Ik ga straks nog maar eens een mailtje doen…

ria, (URL) - 20-01-’20 17:26
Margo

Nog niet??! Schandalig zeg! Klaar ben je ermee! Doet me denken aan het webstreepjelog drama van jaren geleden. Hopelijk komt alles terug!

Margo, - 21-01-’20 19:21
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.