Opkikkeren

Mist vanmorgen. Brrr, denk je dan want meestal is het dan erg fris, maar vanmorgen was het lekker, we deden op het gemak het hele rondje.

Vanmiddag gingen we weer met z'n drietjes, toen scheen zelfs de zon, het was heerlijk. Joop wil maar gassen met dat ding, maar ik heb hem uitgelegd dat het niet om de snelheid gaat maar om het buiten zijn, vitamientjes pakken. Hij zal het wel nooit begrijpen, al ging het verder wel goed hoor, ik maak er ook maar een geintje van. Het is leuk dat we weer samen naar buiten kunnen.

We bewonderen de kluiten, zien de boeren weer in de weer en vragen ons af wat voor moois we komende zomer weer voorgeschoteld zullen krijgen. Ik hoop toch wel op een lapje vlas ergens.

In de loop van de dag ben ik lekker opgekikkerd, mijn hoofd krijgt weer zijn normale kleur en vorm en ik heb weer zin eens iets te doen, af en toe nog wat gehoest en gesnotter maar het eind is denk ik in zicht.

We aten zuurkoolstampot met spekjes, zo klaar en erg lekker.

Morgen alweer vrijdag....

Ria Donderdag 23 Januari 2020 at 5:43 pm | | Standaard

vier reacties

Sjoerd

Haha, ik zie jouw al achter Joop aanrennen.

Sjoerd, (URL) - 23-01-’20 18:48
Renesmurf

Het was behoorlijk fris en mistig vandaag, en de tijd vliegt. Ieder mens heeft zo zijn tempo en gewoonte.

Renesmurf, (URL) - 23-01-’20 23:32
John

IK denk dat ik ook lekker zou gassen. Snelheid heeft toch ook wel iets.

John, (URL) - 24-01-’20 09:34
Jan K. alias Afanja

Ik begin een beetje jaloers te worden op het zonnige weer in het zuiden. Hier is het al dagen lang grijs. Verder dan welgeteld 1 zonnige dag zijn we dit jaar nog niet gekomen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 24-01-’20 13:19
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.