Herkenning

Mijn telefoon ging zich de laatste tijd steeds vreemder gedragen. De batterij kon ik zowat niet meer bijhouden en de laatste dagen stond hij steeds vast, dat kwam dan wel weer goed, maar ja, als hij kapot is kan alles niet meer overgezet worden, dan ben je alles kwijt. 

De oude heb ik nog niet zo heel lang, juni 2017 nog niet eens drie jaar, maar ja dat was dan ook mijn eerste pas, met deze doe ik wel de rest van mijn leven. Ik dacht een samsung A50 te kopen maar dat werd een A51, iets nieuwer, maar ook wat duurder dus ja, je weet het niet hè. In de winkel alles netjes overgezet, voor zulke dingen gaan we naar van der Krieke. Er stond een pot met chocolade op de toonbank, dus ik vermaakte me wel.

Daarna nog even naar de Lidl. Ik heb een hekel aan parkeermeters, zeker als ik niet weet hoe lang het gaat duren dus ik had de auto buiten de stad geparkeerd. Tijd om John te laten zien dat Zierikzee ook mooie straatjes heeft, maar toen zat er ineens weer een poes in beeld.

Bij de LIdl kwam ik een mevrouw tegen, ze zei vriendelijk goeiendag en ik ook, even later stonden we samen bij de vleeswaren en ik kon niet vinden wat ik zocht, zij blijkbaar ook, dus we raakten aan de praat. Het was een bekend gezicht dus ik vroeg 'ken ik je ergens van?' 'Nee hoor' zei ze, 'maar ik jou wel!'

Ze volgt me blijkbaar al vanaf het begin, ik sta tussen de nieuwsberichten en omdat het gezicht best bekend was geloof ik bijna dat we elkaar al eerder tegenkwamen. 

'Een paar dagen geleden was je wat laat' zei ze 'ik dacht, er zal toch niets met haar man zijn... en je komt wel eens vis halen op Brouw! Ik weet alles van je! Gewoon doorgaan hoor!' drukte ze me nog eens op het hart.

Heerlijk! 

Vandaag weer wat laat vanwege die telefoon.......pffff gedoe!

Ria Woensdag 29 Januari 2020 at 7:15 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

acht reacties

ria

Als de foto’s het niet doen even de pagina vernieuwen en ik weet oook niet of overal die fotolinken goed werken, als het goed is, ook op mijn pc worden ze flink groter, maar op de telefoon is dat weer anders denk ik.

ria, (URL) - 29-01-’20 19:57
Irene

Die poes vind ik heel wat mooier dan die groezelige muren hoor :-D

Irene, (URL) - 29-01-’20 20:59
Irene

Benieuwd trouwens hoe die A51 bevalt, wij overwegen precies die ook. We horen het graag.

Irene, (URL) - 29-01-’20 21:02
Sjoerd

Veel succes met je nieuwe toestel, de review beloofd veel goeds, vooral op cameragebied.

Sjoerd, (URL) - 29-01-’20 21:28
John

Een nieuwe foon is altijd leuk, en je hebt een prima toestel nu. Ja, dat Zierikzee mooie straatjes heeft weet ik wel, ik kom er alleen zelden. Dank voor de foto’s dus :D

John, (URL) - 30-01-’20 08:35
Jan K. alias Afanja

Een poes op de stoep .. ach, het is weer eens wat anders dan een paar leeuwenbeelden langs de oprijlaan.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 30-01-’20 13:01
Coby

Was leuk in de Lidl, en daar hebben we elkaar vaker gezien.

Coby, - 30-01-’20 16:26
ria

Jaaa, zie je dat dacht ik al, er is nog niks mis met mijn geheugen gelukkig :-D

ria, (URL) - 30-01-’20 19:42
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.