Langer licht

Weer eentje klaar. Ik begon er gelijk na de vorige mee, precies een week geleden dus.

Het was heerlijk vandaag. Zo leek het tenminste zo lang je in de kamer bleef en buiten in de 'tuin'was het ook nog goed te doen, maar toen we gingen wandelen merkten we pas hoeveel wind er stond en die was best fris. Gelukkig had Joop zijn muts en kniekleedjes mee. 

Joop zijn Ipad is alweer te koop, bijna niet gebruikt wie biedt! De Huawei werkt wel gewoon in de nieuwe Polo, alleen het VW programmaatje WEconnect niet en dat is niet belangrijk daar moet je na de proefperiode gewoon voor gaan betalen en dat was hij niet van plan. Dus pak je kans als je van IPad houdt.  De factuur is aanwezig alles erbij, zonde van het geld weer. Beter eerst eens een beetje verdiepen in de zaken, maar ja dat kost tijd en moeite, gelukkig loopt het niet in de duizenden en is de schade te overzien. 

De hielspoor is al een stuk minder, vanmiddag wel gewandeld, weinig last, om de paar uur één paracetamol verlicht de pijn.

Lang licht al hè!

Ria Zaterdag 01 Februari 2020 at 6:21 pm | | Standaard

vijf reacties

Heleen

Heel lang licht vandaag, daar knapt een mens van op! Ook was dit een dag, waarop ik ontzettend heb gelachen om een foto die me werd toegestuurd. Fijn Ria, dat je hem niet in je blog of op Instagram hebt gebruikt!
Heerlijk om zo te kunnen lachen om een goede grap!

Heleen, - 01-02-’20 20:58
Sjoerd

Ik neem aan dat je iPhone bedoeld. Is toch even iets anders. Hier in het zuiden vielen er vanochtend heuse stortbuien naar beneden. Op twintig meter naar de auto droop het water mijn schoenen in…

Sjoerd, (URL) - 01-02-’20 22:02
ria

Ja dat bedoel ik Sjoerd, stom…

Ik ken meestal mijn grenzen wel Heleen. Fijn dat je zo gelachen hebt :-D

ria, (URL) - 01-02-’20 23:33
John

Gister was het heerlijk maar inderdaad wel uit de wind. Het waaide voor de zoveelste keer behoorlijk, vannacht ook, en vandaag regent het hier al de gehele dag redelijk door.
Ja, zulke programma’s zijn nooit gratis. Ik heb het ook niet genomen en heb gewoon Waze en Google in mijn wagen. Net zo handig.

John, (URL) - 02-02-’20 09:32
Jan K. alias Afanja

Sjoerd had de benaming van Joop zijn afdankertje al gecorrigeerd, zie ik.
Hier was het ook fijn voorjaarsweer gistermiddag.Ik heb zelfs even lekker in de tuin gezeten, in de zon en uit de wind. Vandaag is het weer ‘gewoon’ grijs en regenachtig.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 02-02-’20 14:35
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.