Zoet

Eindelijk weer eens als een roos geslapen afgelopen nacht, dat was alweer een tijdje geleden. En dan daarna een fijn ochtendrondje, windstil en rustig in de polder.

Verder deed ik mijn best een fatsoenlijk stilleven te creeren. En als je over de eerste niet tevreden bent doe je er gewoon nog eentje en nog eentje, een mens kan er maar zoet mee zijn en dat was ik.

 Vanmiddag regende het een beetje, dus ik kleedde me regenbestendig aan, al met al viel het mee en het fluitekruid staat er op meerdere plekken al erg voorjaarsachtig bij.

De pot schafte zuurkool en Mir at gezellig even mee.

Alle potten staan op de grond, vogelhuisje ook en verder wachten we het rustig af, de tuin is behoorlijk beschut uit welke hoek de wind ook waait. Windkracht negen vind ik niet zo eng dan stormt het.  Ik word pas bang bij tien, dat is wat er nu gebeurt, bangmakerij. Het valt me nog mee dat er niemand over springtij en volle maan begint.

Ria Zaterdag 08 Februari 2020 at 6:12 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

zes reacties

Ellen

Nu al fluitekruid ? Is normaal eind april, begin mei. Ben geen liefhebster van storm, geeft mij onrust. Maar hoef de weg niet op gelukkig.

Ellen, - 08-02-’20 20:17
Renesmurf

Niks aan, zo`n storm op komst, we hebben liever een beetje winter. Maar ja, we zullen het wel weer zien.

Renesmurf, (URL) - 08-02-’20 21:16
Irene

He daar wou ik het nu net eens over hebben, springtij en volle maan :-D

Irene, (URL) - 08-02-’20 21:25
Jan K. alias Afanja

Van de getijden heb ik geen idee, maar ik weet wel dat het morgen volle maan is. De wind komt tijdens de storm voornamelijk uit zuidwestelijke richting. Dat lijkt me de minst gevaarlijke richting.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 08-02-’20 22:47
Sjoerd

Hier in Limburg hebben we een beperkte dijkbewaking… Veel meer regen kunnen we niet hebben. Gelukkig woon ik op een dusdanige hoogte dat eerst heel Nederland verzopen is voor ik aan de beurt kom. Wil niet zeggen dat de storm mij niet kan treffen…

Sjoerd, (URL) - 08-02-’20 23:27
John

Nu begin jij over volle maan, lol. We moeten het zien denk ik maar, meer kunnen we toch niet.

John, (URL) - 09-02-’20 08:58
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.