Hobbyen

Het gaat wel goed met de patient gelukkig. Al werd hij vanavond wat misselijk van de pijnstiller, we hebben toen gegeten en nu lijkt het wat te zakken. Die doet hij maar niet meer als het niet nodig is, paracetamol helpt ook altijd goed en daarvan mag je er ook acht hebben per dag. 

 Veel regen maar ook zon vandaag, wel een rondje gedaan maar geen foto's gemaakt.

Voor de cursus moesten we een stilleven doen, met drie verschillende instellingen, ik had daar de houten boedha beeldjes voor genomen. Ze staan in de badkamer, het vrouwtje heeft vaak de wc rol op haar hoofd. Ik geloof dat ik een beetje vooruit liep op het schema met mijn nette opstelling, want dat is eigenlijk de opdracht voor komende week en dan ook in zwart wit en sepia. We oefenden alvast wat toen iedereen zijn zwart wit standje had gevonden, ik gebruik dat nooit, als ik zwart wit wil en dat is zelden, zet ik de gekleurde om in mijn fotoprogramma.

Er stond een hand en daar kwamen wat handen bij zag ik thuis, zulke dingen vind ik dan wel grappig.

Ik vind het best lastig vooral omdat ik niet snel tevreden ben, dus daar gaan nog wel een paar fotootjes aan vooraf en dan iedere keer alles verzetten en uit de weg en weer terug om ze te bekijken, niet goed, alles weer weg en overnieuw. Gelukkig is het toch rotweer en in breien heb ik geen zin, in kleuren best wel maar dat schiet er zodoende even bij in.

Ria Donderdag 13 Februari 2020 at 4:21 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

drie reacties

Janny W v. F.

Tijd niet gevolgd…..beterschap voor Joop en hopelijk in het voorjaar “te voet” de mooie omgeving doorkruisen! Ik zie fotocursus ..leuk en voorjaarsboden,we gaan de goeie kant op.Hier ook longkruid ,wat is dat toch een grappig plantje met z’n tweekleurige tooi,ook narcis en binnenkort het speenkruid,voorjaar !!!!

Janny W v. F., - 13-02-’20 22:58
Jan K. alias Afanja

Mooi dat het naar omstandigheden goed gaat met Joop.
Je bent lekker creatief bezig met je cursus. Maar vergeet niet je patiënt af en toe wat te verwennen, hè … ;-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 14-02-’20 00:22
John

Mooi dat het goed gaat met Joop. En foto’s ik maak er soms wel 10 of 20 van een onderwerp.

John, (URL) - 14-02-’20 08:46
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.