Blosjes

Gisteravond was het weer cursus. Ik heb tot nu toe het gevoel dat ik mijn opdrachten niet goed uitvoer, maar dat zal wel komen omdat ik zo lang geen les heb gehad, of de rest doet het gewoon verkeerd natuurlijk, dat kan ook. Niet dat ik geen leuke foto had hoor, maar nadien heb ik altijd het gevoel dat ik het anders had moeten doen.

Toen er een nieuw model moest komen ging ik maar eens zitten, dan hoef je ook even geen foto's te maken, ik had er hele rooie wangen van gekregen. Wel confronterend hoor, zo'n sessie.

We kregen een boekwerkje met de eerste beginselen en ik vergat dat mee te nemen, stom natuurlijk, maar vandaag kon ik het tijdens de luchpauze ophalen. Heen kon ik meerijden met Joop die een afspraak had, Didi en ik wandelden terug en dat is best een eind ook al hadden we windje mee.

Het was koud, maar we hebben het gehaald!

Ruim 13km al op de teller vandaag, dat is wel heel veel. Ik heb de indruk dat sinds de nieuwe telefoon de kilometers toch iets korter zijn en dat de 13 ongeveer 11 moet zijn, maar dan nog en we moeten nog een rondje.

Ria Donderdag 20 Februari 2020 at 6:41 pm | | Standaard

zeven reacties

Jeanne

Dat onzekere hoort bij het leerproces, alleen maar goed, denk ik en herkenbaar.

Jeanne, (URL) - 20-02-’20 20:30
Sjoerd

Gewoon meedoen en blijven oefenen. Je steekt er zeker iets vanop en je gaat anders kijken naar wat je maakt.

Sjoerd, (URL) - 20-02-’20 22:37
hanscke

Wat leuk dat je met iets nieuws begonnen bent. Geeft vaak weer een geheel nieuwe input. je zet je weer open voor nieuwe indrukken

hanscke, (URL) - 20-02-’20 22:56
John

Ik kan me niet voorstellen dat je het verkeerd doet. Of heb je strafwerk gekregen? :)

John, (URL) - 21-02-’20 08:04
Ellen

Gaan jullie ook nog naar buiten met de les ? Ik zie n.l. wel eens een groepje mensen op hun knieën bij een soort van bolletje foto’s maken. Lijkt mij als leek een speciale techniek en waarschijnlijk voor gevorderden.

Wel leuk zo die portretfoto van opzij.

Ellen, - 21-02-’20 09:07
ria

@John: Niet dat ik weet, het is meer het onzekere wat Jeanne al zegt.

@Ellen dat denk ik wel hoor, als het wat langer licht is misschien

ria, (E-mail ) (URL) - 21-02-’20 10:59
Jan K. alias Afanja

Die blosjes misstaan je niet. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 21-02-’20 15:19
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.