Onbewerkt

Weer een klaar, ik stop er maar eens een tijdje mee.

Even wat meer tijd voor het fotograferen, het zijn ook maar tien lessen dus het duurt niet zo heel lang en daarna ken ik in elk geval mijn toestel wat beter en de mogelijkheden, of ik dat allemaal ga gebruiken zullen we nog wel zien. Vaak zijn het toch snelle 'onderweg foto's' die ik maak, soms zelfs gewoon lopend.  Eenmaal thuis bewerk ik ze een beetje, zoals rechtzetten en wat helderheid of/en contrast mocht dat nodig zijn. Dat is natuurlijk de omgekeerde volgorde, dat weet ik ook wel.

Eind van de middag kwam Mir gezellig even voor een fotosessie, de helft was wazig toen ik ging kijken, maar toen was ze alweer weg. Gelukkig bleven er nog wel een paar goeie over. Morgen komt Janny, die mag ook even poseren.

'Vreselijk'en 'verschrikkelijk'en 'doe er maar niets mee hoor', tsja dat had ik wel verwacht en toch doe ik het, op mijn blog, dat toch nog best privé is, en op de cursus, even pronken met iemand die ik de laatste jaren veel te weinig heb zien lachen.

Op naar een geweldige zomer!

Ria Zondag 23 Februari 2020 at 6:41 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

zes reacties

mack

Ik herken haar zelfs! Da’s die ene met die opgestoken middelvinger, reeds 10 jaar geleden of zo.

mack, - 23-02-’20 20:42
ria

:-D

ria, (URL) - 23-02-’20 21:06
Sjoerd

Het probleem met een kleine camera is dat ze veel licht nodig hebben, en met minder licht snel bewogen zijn. Maar je komt er wel…

Sjoerd, (URL) - 23-02-’20 22:34
John

We vinden allemaal dat we er vreselijk uitzien op foto’s, althans, de meeste dan toch. Ik heb een statief, dat is super handig. Ze staat er prima op zo.

John, (URL) - 24-02-’20 08:48
Jan K. alias Afanja

Mooi spontaan en vrolijk portret. Het hoeft niet altijd even strak en serieus! :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 24-02-’20 10:26
Renesmurf

Ja, winter zit er niet meer in vrees ik, niet dat ik daar zo van hou maar dat hoort toch wel zo. Succes en vooral plezier met je creativiteit!

Renesmurf, (URL) - 24-02-’20 22:04
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.