Te kort

De judaspenning is er ook alweer, heel klein en voorzichtig nog, maar toch...

Koud vandaag! En wind, maar die is inmiddels gekalmeerd. De was zowat droog, nog even aan het rek en dan kan het weer in de kast. Twee wassen is best veel heen en weer geloop.

Vanmiddag een rondje Scharphage, Didi had er zin in en ook al hingen er wel buien we kwamen zo goed als droog thuis. Onderweg ook al bloeiende forsythia, ik word wel weer blij van al dat bloeiende spul.

Eindelijk weer eens wat foto's buiten gemaakt, als je binnen er al zo mee bezig bent zou je bijna buiten geen zin meer hebben, maar het weer zit ook niet mee natuurlijk. Aan breien en tekenen kom ik gewoon niet toe. De dagen zijn te kort!

Ria Zondag 01 Maart 2020 at 5:54 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vijf reacties

Ellen

Hier ook koude harde wind maar droog en heel af en toe zon. Maar in het bos was het lekker op de fiets met het horen van de wind in de boomtoppen. Moest van mijzelf bosbessentakken plukken zijn de bloesempuntjes ook alweer van te zien. Tijd te kort hier ook vaak aanwezig.

Ellen, - 01-03-’20 21:23
Sjoerd

Ik ben de hele dag de deur niet uit geweest…

Sjoerd, (URL) - 01-03-’20 22:12
Renesmurf

Hier zijn de eerste lentebloemen ook alweer boven, de lente is duidelijk in aantocht, na een winter die niet geweest is.

Renesmurf, (URL) - 01-03-’20 22:44
John

Ik was vandaag in een t shirt bezig in de tuin :) dus ik had het niet koud. Hier regent het nu pijpenstelen.

John, (URL) - 02-03-’20 08:24
Jan K. alias Afanja

Hier in het noorden was het gisteren zonnig en droog. De helder blauwe lucht deed vanuit de warme huiskamer aan lente denken. Bij een bezoek aan de kinderen ontdekten, we dat de stevige koude wind daar nog allerminst aan deed denken. Voor mij nog geen fotokuiertjesweer. maar ik verveel me ook vrijwel nooit. ik duik nog weer even het archief in vandaag.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 02-03-’20 10:42
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.