Vatbaar of niet

Het virus is inmiddels ook op ons 'eiland'gearriveerd.

We moeten hoe dan ook bang worden zo lijkt het. Angstaanjagende berichten vliegen je om de oren en natuurlijk is ziek zijn niet leuk, maar niet iedereen gaat eraan dood en zo lijkt het nu wel.

Ik was mijn handen als ik naar de winkel ben geweest, dat deed ik anders eigenlijk nooit. Verder weet ik niet of er net iemand boven de prei heeft staan hoesten en of ik daar op dat moment vatbaar voor was. 

We wachten de ontwikkelingen maar rustig af.

Mijn wandelingetje verliep anders dan ik van plan was, er waren mooie luchten zag ik en ik had mijn fototoestel gebruiksklaar gemaakt, maar toen kwam er iemand met me oplopen en dan zeg je ook niet 'loop jij maar even door' en het was verder best gezellig.

De foto is van tien jaar geleden toen het schuim op het strand wel erg mooi gekleurd was, maar of dat nu werkelijk zo mooi was...

Ria Zondag 08 Maart 2020 at 6:35 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vijf reacties

John

In het AD stond gister dat het een soort combinatie van SARS en AIDS is. Nou, ik was niet echt happy dat te lezen. Wat me opvalt is dat de Nederlandse media er zo verschillend over deelt. Verder waste ik mijn handen altijd al na het boodschappen doen en gelukkig zit ik zelden aan mijn gezicht (denk ik)

John, (URL) - 08-03-’20 21:27
Ellen

In het A.D. stond een hele pagina over de onzin van handgel. Ook over de bacteriën die een mens opbouwt op zijn handen vanaf zijn geboorte als afweer systeem. Handen wassen na het boodschappen doen heb ik altijd al gedaan.
Die blauwe luchten waren hier vandaag grijs met af en toe regen. Dus schaatsen gekeken op t.v.

Morgen is het vast wel fotogeniek weer.

Ellen, - 08-03-’20 22:02
Renesmurf

Groningen is nog steeds virusvrij, hopelijk blijft dat zo. Afwachten maar hoe zich dat allemaal verder ontwikkeld.

Renesmurf, (URL) - 08-03-’20 23:12
Jan K. alias Afanja

Ook Fryslân is voor zover bekend nog altijd Corona-vrij. En dat mag wat mij betreft ook wel zo blijven. Ik heb één keer een hele gemene griep gehad, en dat was meer dan genoeg. Bij het Coronavorus heb ik geen enkel belang, want ik zit zeker wat betreft potentiële longproblemen wel in een risicogroep.
Mijn persoonlijke hygiëne was ook voor wat betreft handen wassen wel OK. Daar zal het dus niet aan liggen. En verder heb ik het toch al niet zo op grote mensenmassa’s.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 09-03-’20 00:12
Sjoerd

Hier zijn gevallen in overvloed, maar ik kan me er niet druk om maken.

Sjoerd, (URL) - 09-03-’20 11:35
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.