Lentekriebels

Bij de buurvrouw bloeien de anemonen, dat vind ik altijd pas echt voorjaarsachtig! 

Nou ik had vandaag echt het voorjaar in mijn lijf hoor, bovendien was het maandag, echt dat je denkt 'ik moet iets doen' en dat deed ik. Ik nam het hele huis onderhanden, inclusief bed, was, vloeren, wc's en dat alles in een paar uurtjes tijd, want zo groot is het niet gelukkig.

Lekker gewandeld ook nadien, Didi lijkt ook weer wat op te knappen. Volgens mij is al dat vocht ook niet goed voor zo'n beest op leeftijd, net zoals het voor mensen ook niet goed is. Het wordt tijd dat de boel weer eens een beetje opdroogt.

En toen dacht ik vanmiddag, dat ik lekker voor de rest van de week klaar was, niets meer hoefde te doen. Tot ik eens naar buiten keek, oh ja de stoep is nog groen en de buitenboel heeft ook wel even een opfrissertje nodig, wie weet als het morgen nog zo lekker is en ik nog een beetje energie over heb.. een paar potten heb ik in elk geval al uit hun stormhoek gehaald... soms is die ophouder gewoon zoek.

Terwijl we aan de wandel waren werden eindelijk mijn nieuwe schoenen bezorgd, mijn derde paar inmiddels, ik heb ook nog rode. Echt zulke heerlijke 'even niet wandelen schoenen'. Met knobbels hebben ze ook geen enkele moeite.

Ria Maandag 09 Maart 2020 at 4:49 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vijf reacties

Irene

Hip hoor, twee verschillende kleuren ;-)

Irene, (URL) - 09-03-’20 19:17
Sjoerd

Hey, je hebt vandaag dezelfde titel als bij mij…

Sjoerd, (URL) - 09-03-’20 22:15
Renesmurf

Ja, als je even aanpakt ben je er zo doorheen, dat is een voordeel van niet overdreven groot behuisd zijn. De zon scheen, maar er was ook wel wat regen.

Renesmurf, (URL) - 09-03-’20 23:01
John

Afgelopen nacht is er weer heel wat vocht bijgevallen anders. HEt wordt tijd dat de zon de boel verdampt.
Dat ziijn leuke schoenen.

John, (URL) - 10-03-’20 08:16
Jan K. alias Afanja

Ik had de afgelopen dagen ook wel wat last van lentekriebels, maar die zijn intussen alweer weggespoeld.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 10-03-’20 13:03
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.