Walk on

Het is heerlijk weer. Gisteravond met Joop nog een rondje gewandeld en vandaag weer alleen op pad, terwijl Joop ging fietsen, zijn voet speelt alweer op, daar worden we niet vrolijk van, maar fietsen gaat nog steeds goed gelukkig.

Alweer een stukje verder gelopen, want ja thuis is ook maar thuis. je ogen dwalen toch steeds af naar plekjes hond, waar ze lag en nooit meer eens een blaf. Haar mand heb ik op de stoep gezet, want die staat buiten toch ook maar in de weg. Achteneenhalve kilometer op de teller, nog niet dat je zegt, tjonge jonge wat een lange wandeling, maar met Didi kwam ik al lang niet meer zover in één keer, wel verdeeld over drie.

Verder gewassen en gekleurd.

Ria Woensdag 15 April 2020 at 6:22 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

vier reacties

Sjoerd

Een stuk wandelen doet goed toch… Weerstand opbouwen.

Sjoerd, (URL) - 15-04-’20 20:10
aargh

Goed dat je lekker weer aan het wandelen bent Ria. Al lopend komt er van alles boven, het krijgt op den duur een plekje, en tegelijk beweeg je lekker en zie je van alles. Wandelen is goed voor de ziel, zeker in dit prachtige jaargetijde.
Ik merk dat ik er momenteel ook veel behoefte aan heb, de onrust eruit lopen.

aargh, (URL) - 15-04-’20 21:14
John

Het is zeker heerlijk weer en volgens mij blijft het dat nog wel een tijdje. Wandelen is ook heerlijk. Van alleen maar thuis zitten zou ik niet goed worden. Klote van Joop z’n voet. HEt was toch de bedoeling dat het nu beter was.

John, (URL) - 16-04-’20 08:08
Jan K. alias Afanja

Buiten zijn en wandelen doen altijd deugd en biedt zeker op dit soort momenten afleiding. Zo lang je wat uit de buurt van andere mensen blijft, vind ik het nog steeds een fijne bezigheid, al zijn wandelingen beduidend korter dan de jouwe.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 16-04-’20 11:25
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.