Fijn!

Ze is er weer! Wel in een andere hoedanigheid, maar ik vind het wel heel fijn. We hebben haar net opgehaald in Heinekenszand.

Ze staat nu samen met Simba gezellig voor het raam.

Het was zulk mooir weer vanmorgen dat ik gelijk maar een ochtendrondje alleen heb gedaan, gewoon omdat ik dat altijd lekker vond vind en soms mooie foto's kan maken, natuurlijk is het heel raar om dat alleen te doen, andere honden die niet meer reageren, mensen die je niet meer herkennen omdat je zonder hond loopt, of mensen die zeggen dat ze het een raar gezicht vinden, mij zo alleen....

Vanmiddag liep ik weer, maar dan de andere kant op om groente en fruit, ik heb nu weer heerlijke appeltjes.

Toen ik thuis kwam was de mand van Didi die ik op de stoep had gezet verdwenen, dat is fijn. Hopelijk heeft een andere hond nog heel veel plezier van.

Het mooie weer doet veel goed, ik geniet er van.

Natuurlijk denk ik de hele dag aan Didi, maar met zon en mooi weer kan je die gedachten beter een positieve wending geven. Nu ja, ik zeg ook maar wat natuurlijk.

Ria Donderdag 16 April 2020 at 6:42 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

zes reacties

Sjoerd

Als jij dat fijn vind is het toch prima… En alleen wandelen kan ook, al is dat natuurlijk wel minder gezellig.

Sjoerd, (URL) - 16-04-’20 20:06
Heleen

Prachtige kleur is de urn van Didi, maar het is wel moeilijk om te bedenken dat zij er inzit. Ze is gelukkig nu wel weer thuis!

Heleen, - 16-04-’20 21:02
Jan K. alias Afanja

Goed dat Didi nu samen met Simba weer thuis is. Samen met je wandelingen in de zon zal het je hopelijk helpen om je draai weer te vinden.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 16-04-’20 22:13
John

Dat is wel een mooie urn. Prachtige kleur ook.

John, (URL) - 17-04-’20 08:12
irene

Als je dat fijn vindt is het goed. Mij persoonlijk zou dat niet blij maken. Het is wel een hele mooie urn, prachtig.

irene, (URL) - 17-04-’20 13:14
ria

Ja, ik vind het erg fijn. Het liefst zou ik mijn hele overleden familie ergens op een plankje hebben, op een paar na dan. Wat wordt er over het algemeen met een dood paard gedaan?

ria, (URL) - 17-04-’20 20:34
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.