Zonnig en geel

Ik ben zo blij dat het zulk heerlijk weer is, dat maakt alles zoveel makkelijker, zoals altijd wel, maar nu vooral.

Vanmorgen gewoon gelijk een rondje Korteweg, dan smaakt de koffie daarna ook zoveel lekkerder, met daarbij een boterham met een kakelvers gebakken eitje van Dieneke.

Na de koffie met grond en potten in de weer. Gekregen bloemzaad (bij bestelde bijenspullen) gezaaid en als je dan eenmaal bezig bent komt van het één het ander.

Wat dingen opnieuw geplant, gestekt en gescheurd, dus als het goed is wordt het weer een kleurrijk geheel.  Ik doe het met wat ik heb, want ik loop nu al te gieten zo droog is alles.

Vanmiddag nog een rondje Stoofweg, dat maakt in totaal 7,5 km. Genoeg met die wind. Joop rolde een rondje op de scootmobiel.

Koolzaad in de Oostweg. Zo mooi zo'n berm!

We aten spitskool, het was goed gelukt. Twee oude flessen open getrokken maar daar zat niets lekkers bij, morgen weer proberen. Zo raken we er toch een keer doorheen.

Ria Dinsdag 21 April 2020 at 6:20 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vier reacties

Sjoerd

Als je al die wijn weg moet gooien is dat ook een slechte investering geweest.

Sjoerd, (URL) - 21-04-’20 22:03
ria

Dat heeft ook met de verhuizing te maken Sjoerd

ria, (URL) - 21-04-’20 22:21
John

ZO is een dag ook snel weer om. Maar met zon is alles leuker.

John, (URL) - 22-04-’20 08:27
Jan K. alias Afanja

Ik sluit me volledig bij je aan wat het weer betreft. ‘s Ochtends is het aan de frisae kant, maar ik zit hele middagen heerlijk buiten. Je moet er toch niet aan denken dat we deze lockdown met grijs en regenachtig weer zouden moeten doorkomen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 22-04-’20 17:52
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.