Pijntjes

Gistermorgen had ik denk ik een beetje te hard gelopen, dat is ook weer wennen natuurlijk, maar gisteravond kreeg ik plots overal pijn, in mijn lies vooral. Schouders doen eigenlijk altijd wel zeer, de ene keer meer dan de andere, maar die begonnen ook behoorlijk op te spelen.

Mijn moeder stak het altijd op verandering van weer, die had dat namelijk ook. 'Mun kriege angder weer, mun schoeren doe zeer', zei ze dan'. 

En mijn rug wilde niet en mijn knie deed zeer. Ik moet het ook af en toe eens zeggen denk ik dan, het is bij mij ook niet altijd allemaal zorgeloze soepelheid, welnee. Iedereen heeft pijntjes, ik ook.

Gelukkig is het niet zo erg dat ik constant aan de pijnstillers moet, af en toe een paracetamolletje voldoet, zoals vandaag.

Vanmiddag waren we even in het ziekenhuis in Goes voor het onderzoek van Joop. Het was eigenlijk zo gebeurd, na een half uurtje kwam hij alweer aangelopen. Morgenochtend telefonisch de uitslag en wat er eventueel verder gaat gebeuren.

Toen we terug waren leek het even wat droger te worden en deed ik nog een rondje om eventueel de pijn uit mijn lies te lopen en dat is gelukt! 

Aardappels en vlas kleuren goed naast elkaar en fazant en vlas ook. Geen geweldige foto's, niet scherp, maar mooi genoeg voor vandaag vind ik, het is nu eenmaal niet elke dag feest.

Ria Dinsdag 28 April 2020 at 6:55 pm | | Standaard

vijf reacties

Sjoerd

Inderdaad het is niet iedere dag feest… Hier ook niet.

Sjoerd, (URL) - 28-04-’20 20:47
Renesmurf

Ja, altijd goed naar je lichaam luisteren. Je wordt zelf immers ook ouder, toch maar wat rustiger aan doen.

Renesmurf, (URL) - 28-04-’20 23:04
Jan K. alias Afanja

Zo lang het bij af en toe een pijntje blijft, heb je niks te klagen. Je zou eens moeten zien wat ik aan pijnstillers nodig heb om de dag door te komen …

Jan K. alias Afanja, (URL) - 29-04-’20 10:04
John

Volgens mij is een lichaam op z’n best als we baby zijn.

John, (URL) - 29-04-’20 15:43
hanscke

Ik herken het helemaal. Zo af en toe heb ik ook moeite met lopen als ik uit de stoel opsta en iets van de grond oprapen gaat mij beslist niet makkelijk af. En inderdaad, als het weer omslaat voel ik veel meer dat ik botten en spieren heb. Als het te erg wordt een paracetemolletje en dan verdwijnt de pijn wel weer naar de achtergrond.
Dus Joop heeft ook een onderzoek moeten ondergaan met wat een vervolg krijgt. Ben benieuwd hoe dat uit gaat pakken.

hanscke, (URL) - 29-04-’20 16:07
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.