Steeds normaler

Geen leuke dag vandaag. Corona en nog een paar andere dingen beginnen ons behoorlijk de strot uit te komen. Daar komt nog bij dat ik altijd denk dat je met eten heel veel aan je gezondheid kunt doen en dat probeer ik dan weer aan Joop duidelijk te maken.

Dat moet ik niet doen, dat weet ik wel, want hij maakt zelf wel uit wat hij wel of niet eet, maar ja, ik ben ook maar een mens en ik heb nu eenmaal liever niet dat hij het loodje legt. 

Ik kan ook heel goed begrijpen dat veel mensen depressief van het hele corona gebeuren worden.

Ik doe mijn best, ik wandel zonder Didi en ik kleur. Eigenlijk lijkt alles bijna normaal, steeds normaler, maar dat is het niet en dat wordt het nooit meer.

Ria Donderdag 30 April 2020 at 6:57 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

acht reacties

Irene

Wij hebben vanmiddag naar die film van Michael Moore gekeken over de zogenaamde groene energie. Dat zou ik niet doen als ik jou was, in deze stemming. Ik waarschuw maar. Kleuren is beter voor je gemoedstoestand, en wandelen.

Irene, (URL) - 30-04-’20 20:17
Sjoerd

Ach het nieuwe normaal is dadelijk gewoon anders. Niet beter, niet slechter, maar anders…

Sjoerd, (URL) - 30-04-’20 22:10
fialas

moo, i die bermen vol fluitekruid!

fialas, - 30-04-’20 22:41
Jeanne

Hoe maak je toch, die laatste foto?

Jeanne, (URL) - 30-04-’20 23:14
Jan K. alias Afanja

Hmmmm … ‘t is wel herkenbaar, ik vond het helaas ook geen al te vrolijke dag.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 30-04-’20 23:59
ria

@Jeanne dat deed Heleen, we liepen elkaar tegemoet en ze keek eens of ik het wel was, dat doe ik ook vaak met mijn fototoestel inzoomen

ria, (URL) - 01-05-’20 11:29
Heleen

Zie je hoe verlaten gedesillisioneerd je erbij loopt? Dit zal nog een tijdje duren, maar het went en, inderdaad, het wordt nooit meer hetzelfde, maar anders. En het gemis blijft ook, altijd. En dat zul je moeten aanvaarden, als je dat kunt, dan gaat het ook wat beter. Geloof mij maar.

Heleen, - 01-05-’20 13:29
Ria

Ik hoop het. Voorlopige vind ik er niks an.

Ria, (URL) - 01-05-’20 14:11
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.